Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Co je to za tlačítko na klimě!?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
krtek
Klubové ID: 2549

#1 Příspěvek od krtek »

Čaues všichni,možná teď budu třeba za blbce a možná se to tady už určitě řešilo a tlačítko "hledat" jsem nepoužil :sorry: :P ,ale i tak se chci zeptat. Nevíte někdo co znamená takový to tlačítko ve tvaru vločky na automatický klimě?! Pořád newim co to je...kámoš to má v opelu omega 2.5tdi a prej je to něco na diferák :?: Nechápu tak se ptám a díkes za odpovědi... :D :stupid:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

krtek píše:Čaues všichni,možná teď budu třeba za blbce a možná se to tady už určitě řešilo a tlačítko "hledat" jsem nepoužil :sorry: :P ,ale i tak se chci zeptat. Nevíte někdo co znamená takový to tlačítko ve tvaru vločky na automatický klimě?! Pořád newim co to je...kámoš to má v opelu omega 2.5tdi a prej je to něco na diferák :?: Nechápu tak se ptám a díkes za odpovědi... :D :stupid:
tak to tlacitko ,,hledat,, prosim te pouzij... jinak tim tlacitkem zapinas klimu :wink: ( ne tim hledat , ale s vlockou )
krtek

#3 Příspěvek od krtek »

Aha tak to bylo rychlý...takže to vlastně je k ničemu,protože jsem dodnes zapínal klimu normálně zmáčknutím + ....a vše ok..díky :respect:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

krtek píše:Aha tak to bylo rychlý...takže to vlastně je k ničemu,protože jsem dodnes zapínal klimu normálně zmáčknutím + ....a vše ok..díky :respect:
no pridavanim teploty ( + ) si asi tezko zapinal klimu , k tomu slouzi tlacitko s vlockou....... :wink: + a - jen snizujes , nebo zvysujes teplotu.
krtek

#5 Příspěvek od krtek »

Tak to fakt nevim,ale už od tý doby co mám auto..cca 1 rok tak pořád zapínám klimu tím že zmáčknu prostě + a klimuju :D tak nevim no,ale teĎ už to budu teda dělat jinak :Poklona:
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Slavisimo »

krtek píše:Tak to fakt nevim,ale už od tý doby co mám auto..cca 1 rok tak pořád zapínám klimu tím že zmáčknu prostě + a klimuju :D tak nevim no,ale teĎ už to budu teda dělat jinak :Poklona:
lol :-D a byla ti zima jo? :D :D :D
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Leveler »

:D :D
dargon
Klubové ID: 497

#8 Příspěvek od dargon »

hehe tak ted zkus si taky navolit teplotu a zkus zmacknout tu vlocku a muzes porovnat jestli ti ta klima predtim sla taky :) jo treba to je zavlockovani diferaku :)
bmwfil
Klubové ID: 687

#9 Příspěvek od bmwfil »

A k vločce máš obsáhlou debatu zde... http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=22544 :lol:
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Maikl »

ááááá vločka se nám tu vyskytla :lol:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od patras Čestný člen »

krtek píše:Tak to fakt nevim,ale už od tý doby co mám auto..cca 1 rok tak pořád zapínám klimu tím že zmáčknu prostě + a klimuju :D tak nevim no,ale teĎ už to budu teda dělat jinak :Poklona:
hovno .. +/- snizujes a zvysujes teplotu .. AUTo - nastavis aby si auto urcovalo kdy a kam foukat .. pookud nastavis nizsi teplotu nez je venku tak to bude akorat vic foukat ale studenejsi to neni .. tim ze zmacknes vlocku teprve zapnes klimatizaci jako takovou .. takze nam tady netvrd ze zrovna v ty tvy to mas jinak :D :D ... precti si navod od auta :) nekde tu mozna uz byl
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
wacc
Klubové ID: 1576

#12 Příspěvek od wacc »

Treba to bylo mysleno tak, ze mu vlocka sviti permanentne a jen zapina a vypina cely ovladaci panel tlacitky -/+
jurasis
Klubové ID: 775

#13 Příspěvek od jurasis »

wacc píše:Treba to bylo mysleno tak, ze mu vlocka sviti permanentne a jen zapina a vypina cely ovladaci panel tlacitky -/+
BTW já mám v návodu, že klima má být zaplá furt (vločka :lol: ), a má se vypínat jen při venkovní teplotě pod 5 stupňů nad nulou...
Přílohy
Klima.jpg
Klima.jpg (31.95 KiB) Zobrazeno 287 x
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Killca
Klubové ID: 1648

#14 Příspěvek od Killca »

jurasis píše:
wacc píše:Treba to bylo mysleno tak, ze mu vlocka sviti permanentne a jen zapina a vypina cely ovladaci panel tlacitky -/+
BTW já mám v návodu, že klima má být zaplá furt (vločka :lol: ), a má se vypínat jen při venkovní teplotě pod 5 stupňů nad nulou...
ja to mit pusteny furt do tej teploty 5 stupnu tak v lete nepredjedu ani trabanta :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
d.aemon
Klubové ID: 1028

#15 Příspěvek od d.aemon »

jurasis píše:
Zapnutý furt je blbost a ani jsem to z toho tvého návodu nevyčetl.
Navíc tam píšou, že vypnutím zabráníš zamlžení, což je taky pěkná kravina. Naopak vysušenej vzduch z klimatizace moc dobře zbavuje zamlžení. Na staré E36 bylo v zimě po ránu standardem pustit ofuk skel s klimou. Jestli mi na E46 ta klima v zimě nepojede, docela se naseru :-(
Odpovědět