Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co je to za tlačítko na klimě!?
-
krtek
- Klubové ID: 2549
Čaues všichni,možná teď budu třeba za blbce a možná se to tady už určitě řešilo a tlačítko "hledat" jsem nepoužil
,ale i tak se chci zeptat. Nevíte někdo co znamená takový to tlačítko ve tvaru vločky na automatický klimě?! Pořád newim co to je...kámoš to má v opelu omega 2.5tdi a prej je to něco na diferák
Nechápu tak se ptám a díkes za odpovědi...

tak to tlacitko ,,hledat,, prosim te pouzij... jinak tim tlacitkem zapinas klimukrtek píše:Čaues všichni,možná teď budu třeba za blbce a možná se to tady už určitě řešilo a tlačítko "hledat" jsem nepoužil![]()
,ale i tak se chci zeptat. Nevíte někdo co znamená takový to tlačítko ve tvaru vločky na automatický klimě?! Pořád newim co to je...kámoš to má v opelu omega 2.5tdi a prej je to něco na diferák
Nechápu tak se ptám a díkes za odpovědi...
![]()
-
bmwfil
- Klubové ID: 687
A k vločce máš obsáhlou debatu zde... http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=22544 
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
hovno .. +/- snizujes a zvysujes teplotu .. AUTo - nastavis aby si auto urcovalo kdy a kam foukat .. pookud nastavis nizsi teplotu nez je venku tak to bude akorat vic foukat ale studenejsi to neni .. tim ze zmacknes vlocku teprve zapnes klimatizaci jako takovou .. takze nam tady netvrd ze zrovna v ty tvy to mas jinakkrtek píše:Tak to fakt nevim,ale už od tý doby co mám auto..cca 1 rok tak pořád zapínám klimu tím že zmáčknu prostě + a klimujutak nevim no,ale teĎ už to budu teda dělat jinak
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
jurasis
- Klubové ID: 775
BTW já mám v návodu, že klima má být zaplá furt (vločkawacc píše:Treba to bylo mysleno tak, ze mu vlocka sviti permanentne a jen zapina a vypina cely ovladaci panel tlacitky -/+
- Přílohy
-
- Klima.jpg (31.95 KiB) Zobrazeno 296 x
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- Killca
- Klubové ID: 1648
ja to mit pusteny furt do tej teploty 5 stupnu tak v lete nepredjedu ani trabantajurasis píše:BTW já mám v návodu, že klima má být zaplá furt (vločkawacc píše:Treba to bylo mysleno tak, ze mu vlocka sviti permanentne a jen zapina a vypina cely ovladaci panel tlacitky -/+), a má se vypínat jen při venkovní teplotě pod 5 stupňů nad nulou...
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
d.aemon
- Klubové ID: 1028
Zapnutý furt je blbost a ani jsem to z toho tvého návodu nevyčetl.jurasis píše:BTW já mám v návodu, že klima má být zaplá furt (vločkawacc píše:Treba to bylo mysleno tak, ze mu vlocka sviti permanentne a jen zapina a vypina cely ovladaci panel tlacitky -/+), a má se vypínat jen při venkovní teplotě pod 5 stupňů nad nulou...
Navíc tam píšou, že vypnutím zabráníš zamlžení, což je taky pěkná kravina. Naopak vysušenej vzduch z klimatizace moc dobře zbavuje zamlžení. Na staré E36 bylo v zimě po ránu standardem pustit ofuk skel s klimou. Jestli mi na E46 ta klima v zimě nepojede, docela se naseru