Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
da sa odskusat termostat mimo auta?
-
- Klubové ID: 1181
To neřeš, to je normální těch 5km. A termostat vyzkoušíš jednoduše, hod ho do horké vody a uvidíš jestli sepnedasto píše:pomali sa mi zohrieva motor, cca 5km kym sa dostal na optimalnu teplotu a to ani nemrzlo, bolo cca 3-4 stupne je to normalne u m50? abo ho mam skontrolovat? popripade ako odskusam termostat ci je ok? da sa to?

-
- Klubové ID: 3658
Ahoj, bude špatnej termostat když mi při klidne jizdě v zimnich měsících klesne ručička teploty cca na 1/4 a při následném zatížení se zase vrátí na cca půlku? Zkusil jsem motor ve vyhřívané garáži ... po cca 30 minutách mi začala stoupat teplota nad "90" a to docela rychle, ukazovalo by tedy na nefunkční termostat nebo na jinou závadu, díky čemuž nesepnulo "přídavné chlazení"... Motor je 318bmwfil píše:Kdyby byl špatnej termostat tak by teplota lítala podle zatížení motoru...dasto píše:pomali sa mi zohrieva motor, cca 5km kym sa dostal na optimalnu teplotu a to ani nemrzlo, bolo cca 3-4 stupne je to normalne u m50? abo ho mam skontrolovat? popripade ako odskusam termostat ci je ok? da sa to?

-
- Klubové ID: 1351
5km je úplně v pořádkudasto píše:pomali sa mi zohrieva motor, cca 5km kym sa dostal na optimalnu teplotu a to ani nemrzlo, bolo cca 3-4 stupne je to normalne u m50? abo ho mam skontrolovat? popripade ako odskusam termostat ci je ok? da sa to?

-
- Kontaktovat uživatele:
mě se to taky zahřívá 5 km a jak se to zahřeje tak už se to nehne ani o chlup a to můžu lupkat s topením jak chci..na křižovatce v provozu a všude jinde je to naprosto ok takže jedině fakt zkusit ten termostat do hrnce a zahřívat...už sem to dělal a jde krásně poznat doba otevření a teplota je na 1 stupen přesná