Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
DOTAZ
-
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1251
- Kontaktovat uživatele:
Funguje asi takhle:Vyměníš olej a filtr zajdeš na diagnostiku tam ti to vyresetují a pak si sama řídíci jednotka podle stylu jízdy a místech kde jezdíš vyhodnocuje kdy chce vyměnit zase olej.Tzn. pokud bys startoval jednou denně za studena a jezdil 40km po dálnicích a nedusil to tak ty čtverečky ubývají asi tak že na červenej se dostaneš asi tak po 12 tisícich no a pokud budeš jezdit stylem těžká noha a krátké vzdálenosti o to dřív ti ty čtverce ubydou.Je to jen informativní .Pochybuju že může existovat nějakej systém kterej by sledoval kvalitu oleje v motoru a podle toho to svítilo.Mám bawora krátce ale myslím že to funguje asi takhle.Ale zároveň bych zeptal zkušenějších kolik stojí zresetování toho ukazatele.Hanzik
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Aha, já měl za to že to jsou kilometry do nějaké větší inspekce, než jen na výměnu oleje. Tak potom mi nesedí ty km co jsem měl napsány na štítku do další výměny oleje (která proběhla teď), zbývá mi tam 6500 km na počítadle...Vlasta píše:U E46 displej ukazuje při startování počet kilometrů do inspekce
Teoreticky je to počet kilometrů i do větší inspekce. Zřejmě ti na štítek píšou pevnej interval výměny, údaje na displeji jsou pro proměnný (long life) interval. U BMW je to tak, že to jde v pořadí -- olejový servis - inspekce I - olejový servis - inspekce II - olejový servis - inspekce I - atd. Součástí každé (malé i velké) inspekce je olejový servis = výměna oleje.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic