Ale jdi ty. A na to jsi prisel jak?mamouschek píše:Po několikátém garážovém vynulování se občas odkouří štít.paveld píše:me to vyslo taky tak...Slid píše:no mě na žlutou kontrolku to výjde vždy tak 14 - 15tis.
ale vubec se mi nedari to vynulovat, zkousle jsem vsechno mozny a nic. nuloval jsem oil service uz mockrat, na tomhle aute zatim jednou a taky v pohode... a ted nic. nenapada nekoho neco?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oil políčka po nulování rychle ubývaj
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
-
Fantucci
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
jezdím stejné vzdálenosti po městě a políčka opravdu rychleji ubývají.je to prostě druhem jízdy. Pokud jezdíš po městě za studena na krátký vzdálenosti, tak to je nejrychlejší způsob jak ubývají políčka. Můj poslední interval mezi výměnami oleje byl cca 8 tis. km...Brody píše:No tak ja jezdim zhruba 5km do prace i z prace,tuto vzdalenost jezdim i k mlady,cili kazdy den a od vymeny oleje mi ubily 2 obdelnicky.Uz mam najeto asi 3000km na novy olej!Tak nevim!
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
po dnešní diskuzi na toto téma s VLADASem z e30.cz, sme došli k závěru, že je to pravděpodobně tím že sem dlouho jezdil na "žlutá+červená".. A tudíž, se vyměnou oleje podařilo vypláchnout motor a a jestli tam je náký to čidlo (?) co to hlídá, tak prostě hlásí horší kvalitu oleje a proto to rychle ubývá..
nechám to doběhnout a znova vyměnim olej a uvidíme co to udělá..
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
neni tam zadny cidlo na kvalitu oleje .. proste pocitac si pamatuje jak jezdis kdy menis olej podle resetu atdMaikl píše:po dnešní diskuzi na toto téma s VLADASem z e30.cz, sme došli k závěru, že je to pravděpodobně tím že sem dlouho jezdil na "žlutá+červená".. A tudíž, se vyměnou oleje podařilo vypláchnout motor a a jestli tam je náký to čidlo (?) co to hlídá, tak prostě hlásí horší kvalitu oleje a proto to rychle ubývá..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
michel83
- Klubové ID: 1219
- Kontaktovat uživatele:
Od poslední výměny oleje jezdím hlavně delší trasy (asi 6krát cca 800 km a mnohokrát cca 100 km) ale občas si dám i ňákej ten sprintík4am píše:mě to zase nějak podezřele nemizí , najel jsem ted 4000km a nezmizelo ani jedno políčko - zdá se mi že to předchozí majitel asi nejak najebal - je to možný aby to nefungovalo?při startu sviti pořad 3 zeleny
e36 318i 1995
Nulování oilservis + inspection + brzdovka
1.Nulovaní při upozornění olejový servis:
zapnout zapalovaní, nestartovat, spojit pin 7 s ukostřovacím pinem (pin 19) nebo s ukostřením v motorovém prostoru na dobu cca 3 sekund.
2.Nulovaní při upozornění inspekce:
zapnout zapalování, nestartovat, spojit pin 7 s ukostřovacím pinem (pin 19) nebo s ukostřením v motorovém prostoru na dobu cca 12 sekund.
3.Nulování při upozornění inspekce+výměna brzdové kapaliny (symbol hodin)
zapnout zapalování, nestartovat, spojit pin 7 s ukostřovacím pinem (pin 19) nebo s ukostřením v motorovém prostoru na dobu cca 12 sekund, vypnout zapalování, počkat 20 sekund, zapnout zapalování, nestartovat, spojit pin 7 s ukostřovacím pinem (pin 19) nebo s ukostřením v motorovém prostoru na dobu cca 12 sekund.
Čas musí být přesně dodržen, jinak nulování nefunguje.
!Pozor, propojovací drát vždy nejdříve spojit s ukostřením, aby se předešlo přepětí.!
No a v každý sekci máš určité úkony.
smázni to takhle a čekej, ale každopádně je to zvláštníMaikl píše:právě že mi svítila inspekce+olej už předtím, a vynulovalo se to - oil i insection zmizelo
a teď je to tam zas, vypadá to že právě proto ubejvaly ty políčka tak rychle, aby tam znovu naskočila ta inspekce, ALE PROČ
2.Nulovaní při upozornění inspekce:
zapnout zapalování, nestartovat, spojit pin 7 s ukostřovacím pinem (pin 19) nebo s ukostřením v motorovém prostoru na dobu cca 12 sekund.