Měnil sem olej, vynuloval indikaci, a po 800 km ubyly 2 zelený políčka
Čím by to mohlo být..
Jezdím normálně, nevytáčim motor do omezovače apod.
Průměrně 2 studený starty denně..
Divny to je, o tom zadna, ale na druhou stranu jestli jede pet km rano a pet odpoledne zpet, tak by to odpovidalo. tata jezdi s E30 do prace podobnou vzdalenost a mizi to taky rychleji. Ale nevim presne o kolik za kolik km.
Maikl píše:Měnil sem olej, vynuloval indikaci, a po 800 km ubyly 2 zelený políčka
Čím by to mohlo být..
Jezdím normálně, nevytáčim motor do omezovače apod.
Průměrně 2 studený starty denně..
Normálně se na to vykašli, neřeš to. Pokud nejezdíš jako prase, měň olej po deseti tisících a je to v poho.
Mě to dělá také, jezdím většinou téměř "klobouka" a podle těch blbých ledek bych měl měnit olej po pěti tisících.
Tak na to kadím, ať si to svítí, každých deset tisíc dostane autí nový oil a je to.
Slid píše:no mě na žlutou kontrolku to výjde vždy tak 14 - 15tis.
me to vyslo taky tak...
ale vubec se mi nedari to vynulovat, zkousle jsem vsechno mozny a nic. nuloval jsem oil service uz mockrat, na tomhle aute zatim jednou a taky v pohode... a ted nic. nenapada nekoho neco?
dargon píše:mohlo by to byt treba uz odchazejici baterii v budikach
tam je nejaka baterie..?
taky jsem se o té baterii dozvěděl nedávno Ale myslím si, že tou to nebude - kdyby ti blbla tak by se ti to dle mě vůbec nepodařilo vyresetovat - nenaběhla by ti znova zelená políčka...
Ta baterka mě teď docela překvapila, vůbec nic takovýho netušil. To by možná vysvětlovalo, proč se mi po nastartování ukazují políčka a ujeté kilometry třeba jen z poloviny a celý to naskočí až po ujetí několika metrů. Co myslíte ?
Slid píše:no mě na žlutou kontrolku to výjde vždy tak 14 - 15tis.
me to vyslo taky tak...
ale vubec se mi nedari to vynulovat, zkousle jsem vsechno mozny a nic. nuloval jsem oil service uz mockrat, na tomhle aute zatim jednou a taky v pohode... a ted nic. nenapada nekoho neco?
Po několikátém garážovém vynulování se občas odkouří štít.