Tak sem dnes zjistil že při zamknutí auta se to zavře a hned otevře a teprve na podruhé se to zavře.Bude tam někde nějaký problém.Netušíte jaký?A nevíte někdo kde bych se mohl dozvědět něco o svém autu-mám ho chvíli.BMW 325i r.v.92.Díky
tohle mi delal spatnej zamek v kufru, jakoby se to seklo a kvuli velkemu odporu (oproti tomu servo moturku) se to opetovne odemklo... nekdy to delalo i vicekrat po sobe... rozebrat, podivat (v mojem pripade ojebana nabezna hrana mezi zamkem-cudlem na kufru a tahlem od serva)
to mi dela taky!A bylo mi receno ze je to pry nejaka ochrana ci co!?Tak sem se po tom nepidil vic!Ale normalne se mi zamknou vsechny dvere i kufr napoprvy,ale opet se odemknou a napodruhy uz to zamceny zustane!
Brody píše:to mi dela taky!A bylo mi receno ze je to pry nejaka ochrana ci co!?Tak sem se po tom nepidil vic!Ale normalne se mi zamknou vsechny dvere i kufr napoprvy,ale opet se odemknou a napodruhy uz to zamceny zustane!
to by byla hodně dobrá ochrana, kdyz se ti auto samo otevre..
Brody píše:to mi dela taky!A bylo mi receno ze je to pry nejaka ochrana ci co!?Tak sem se po tom nepidil vic!Ale normalne se mi zamknou vsechny dvere i kufr napoprvy,ale opet se odemknou a napodruhy uz to zamceny zustane!
to by byla hodně dobrá ochrana, kdyz se ti auto samo otevre..
No taky mi to prislo divny!Ale jak rikam vse se zamkne a znovu odemkne a az napodruhy to zustane zamcene!
Sto pro drhne některý servo, zasere se od prachu a nebo odchází do dža... Zkontrolovat, vyčistit, rozhejbat. V kufru bych začal, jak říká Hanz, nehledě na to, že je nejpřístupnější...
jj, globalne vzato, ciste z hlediska agrotechnickeho, to bude tak, ze na poprvy stim hne ale ne uplne a vrati se zpet, a napodruhy to dotahne do konce..