Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Unik ojele u 325 TDS

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Boriss23
Klubové ID: 1151

#21 Příspěvek od Boriss23 »

bomber666 píše:
bomber666 píše:Ahoj machři.Jeden malinkej problemek dolival jsem u tohodle auta olej do plna dle rysky a posledni dobou sleduji že mi to někde dole ukapáva pokažde jak odjedu z mista parkovaní je po mně černy flek...nevite co s tím ?něž jsem olej doplnoval tohle jsem nesledoval...
a tak hoši mala oprava....včera jsem postavil auto na rovinku a měřim olej a je ho tam o něco vice než je maximalka je možne že to utíká kvuli tomuhle ?
kdyz ho mas vic tak odpust ...pac se ti bude tlacit nahoru do vyfuku......
bomber666

#22 Příspěvek od bomber666 »

Boriss23 píše:
bomber666 píše:
bomber666 píše:Ahoj machři.Jeden malinkej problemek dolival jsem u tohodle auta olej do plna dle rysky a posledni dobou sleduji že mi to někde dole ukapáva pokažde jak odjedu z mista parkovaní je po mně černy flek...nevite co s tím ?něž jsem olej doplnoval tohle jsem nesledoval...
a tak hoši mala oprava....včera jsem postavil auto na rovinku a měřim olej a je ho tam o něco vice než je maximalka je možne že to utíká kvuli tomuhle ?
aha...no asi ano...kdybych věděl kde to odpustit že..-))a je možne že to teče kvuli tomu že ho tam je vice než má byt ?Zda se mi jak jsem jukl včera do motoru směrem dolu že tam jak je takova ta čtvercova nadobka ze je od pulky kde je takovy jakokdyby zlom cela promočena olejem...a tam to asi i uniká...
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bajzik »

bomber666 píše:
Boriss23 píše:
bomber666 píše: a tak hoši mala oprava....včera jsem postavil auto na rovinku a měřim olej a je ho tam o něco vice než je maximalka je možne že to utíká kvuli tomuhle ?
aha...no asi ano...kdybych věděl kde to odpustit že..-))a je možne že to teče kvuli tomu že ho tam je vice než má byt ?Zda se mi jak jsem jukl včera do motoru směrem dolu že tam jak je takova ta čtvercova nadobka ze je od pulky kde je takovy jakokdyby zlom cela promočena olejem...a tam to asi i uniká...
Otázka je kolik ho tam vůbec bylo než to začalo téct. Odpust/odsaj to budto z tubičky jak je měrka oleje nebo výpuštákem zespod motoru.
Asi nejlepší bude když si to dáš do servisu at se ti podívají odkud to teče takhle na dálku něco diagnostikovat jde velmi stěží.
Odpovědět