Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Emise
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat kde by mohl být problém.Emise mě vykazují vysoký CO2. Zkoušel sem měnit lamdu i váchu vzduchu a stále stejné.Na co bych se měl ještě podívat?Asi udělám diagnostiku když je ted v Brně u Husky. Ale docela by mě zajímalo čím by to tak ještě mohlo být.
Děkuju
Edit:>Jedná se o E36 318i M40
Děkuju
Edit:>Jedná se o E36 318i M40
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
dell: U diesla se měří jen kouřivost, takže pokud to extrémně nehulí, tak je to v pohodě.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
No já myslím že se lambdě nemá snad co stát.No až bude chvílu času tak seženu jinej kat a prdnu to tam a pak dám vědět jak to vypadá na emisích:)Lion píše:Taky mě napadá ten katalizátor...Jen mě vcelku zajímá co se asi stane když dám do už zníčeného katu novou dobrou lambda sondu a jezdím takhle s tím nákej pátek, tak jestli se tím neodvaří...
-
Maikl
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
neni to z mý hlavy, ale potvrdilo to mou teoriiBirkoff píše:Tak mi vysvětli princip a funkci KAT-u, prosím. Až si to nastuduješ ....Maikl píše:nemyslim si ze by tam melo dohoret prebytecny palivo, kdyby to tak bylo, tak ten kat asi moc dlouho katovat nebude..Birkoff píše:Hotovej nebo žádnej kat. V něm má totiž dohořet to "přebytečný" palivo.
Katalyzátor je velmi citlivý na vniknutí benzínu (bohatá směs, ‚‚vynechávání‘‘ motoru, delší startování bez ‚‚naskočení‘‘ motoru, roztažení vozidla po nezdařených startech). Hořením nespálené směsi v katalyzátoru stoupne jeho teplota až nad 1000°C a překročením 1400°C dojde ke zničení (vyhoření). Životnost při správné funkci a seřízení se odhaduje na 100 000 km
-
dsvatos
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Maikl píše:neni to z mý hlavy, ale potvrdilo to mou teoriiBirkoff píše:Tak mi vysvětli princip a funkci KAT-u, prosím. Až si to nastuduješ ....Maikl píše: nemyslim si ze by tam melo dohoret prebytecny palivo, kdyby to tak bylo, tak ten kat asi moc dlouho katovat nebude.....
Katalyzátor je velmi citlivý na vniknutí benzínu (bohatá směs, ‚‚vynechávání‘‘ motoru, delší startování bez ‚‚naskočení‘‘ motoru, roztažení vozidla po nezdařených startech). Hořením nespálené směsi v katalyzátoru stoupne jeho teplota až nad 1000°C a překročením 1400°C dojde ke zničení (vyhoření). Životnost při správné funkci a seřízení se odhaduje na 100 000 km
Já mám najeto poctivých 225 tisíc a kat mám origo
-
dsvatos
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Starty 1-2 vteřiny jsou u stříkaček naprosto normální. Stříkačka neblafne na jedno překulení jako karbecovej motor. Při startování chvilku trvá, než si to elektronika nějak přežvejká a nastaví správnou směs atd.Leveler píše:Motor šlape dobře.Je fakt že starty trvaj tak 1-2sec.
No tam řekli že bud lambda,váha nebo kat.Tak už zbejvá jenom kat:)