Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pískování autoskel
leptá se to zvenku a zvládne to fakt každej
fotka vyleptání - zadní okno
http://www.4am.estranky.cz/fotoalbum/ostatni/bmw/825
ten konec je trochu rozmázlej - ale to ten foťák bez blesku to nešlo
fotka vyleptání - zadní okno
http://www.4am.estranky.cz/fotoalbum/ostatni/bmw/825
ten konec je trochu rozmázlej - ale to ten foťák bez blesku to nešlo
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeste bych se zeptal jestli mate nejakej forek jak docasne znehybnit auto. jako u Skodovky jsem vyndaval palec z rozdelovace tak neco podobnyho u e36 323 rok 96?Treba vyndat tu spravnou pojistku z poj skrinky..Nejak se prej v Praglu ztracej Bawa a me to bude jeste chvilku trvat nez bude poradnej alarm..diky
Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nicSpajky píše:Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku...

papyk píše:Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nicSpajky píše:Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku...
Jsem to zeditoval...sorry žet am je teď něco jinýho...ono to zas tak velký nebude,sem se pořádně koukal a když vidím ten maličkej znáček BMW autoskla...nebudu to dávat na všechny skla,jen na zadní a možná boční...jinak teĎ jsem objednal.
Já objednal v úterý...jinak nedat to na všechny skla tak to podle mě ztrácí smysl, ne? A velikost nevím, nevím, jde mi spíš o to že už tam mám nálepky od folií, alarmu...aby to nebylo jak cirkusácká maringotkaSpajky píše:papyk píše:Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nicSpajky píše:Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku...
Jsem to zeditoval...sorry žet am je teď něco jinýho...ono to zas tak velký nebude,sem se pořádně koukal a když vidím ten maličkej znáček BMW autoskla...nebudu to dávat na všechny skla,jen na zadní a možná boční...jinak teĎ jsem objednal.

Já objednal v úterý...jinak nedat to na všechny skla tak to podle mě ztrácí smysl, ne? A velikost nevím, nevím, jde mi spíš o to že už tam mám nálepky od folií, alarmu...aby to nebylo jak cirkusácká maringotkapapyk píše:Spajky píše:Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nicpapyk píše:[quote="Spajky"]Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku...

Proč by to ztrácelo smysl? Dám to na předek a zadek,na boky asi ne,i když vidim,jaká bude velikost v realu,pak ještě přídou samolepky (SNAD) klubu a budu jak pojízdná reklama na nálepky

Já objednal v úterý...jinak nedat to na všechny skla tak to podle mě ztrácí smysl, ne? A velikost nevím, nevím, jde mi spíš o to že už tam mám nálepky od folií, alarmu...aby to nebylo jak cirkusácká maringotkaSpajky píše:papyk píše:Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nicSpajky píše:[quote="papyk"][quote="Spajky"]Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku...

Proč by to ztrácelo smysl? Dám to na předek a zadek,na boky asi ne,i když vidim,jaká bude velikost v realu,pak ještě přídou samolepky (SNAD) klubu a budu jak pojízdná reklama na nálepky

Pokud to nebude na všech oknech, tak to bude ztrácet smysl. Pochybuju že zloděj bude běhat kolem celého auta a hledat vin.
Nelepte si nálepky alarmu na auto - hlavně né toho který tam máte namontovaný - zloděj pak bude vědět do čeho jde.