Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pískování autoskel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
pozisss

#21 Příspěvek od pozisss »

Tak tohle je super ! Objednáno.. :D Jo a jak je to s tonovanejma sklama?? (ne folie)
papyk

#22 Příspěvek od papyk »

pozisss píše:Tak tohle je super ! Objednáno.. :D Jo a jak je to s tonovanejma sklama?? (ne folie)
Já mám folie a ty jsou zevnitř takže to dám z venku, pokovení je z venku? Pokud ano tak to vyleptáš zevnitř, no ne :?:
Mafa

#23 Příspěvek od Mafa »

To by mne taky zajimalo odkud se to lepta, jelikoz mam take folie:-) diky za odpoved kdo uz to delal:-)
Slid

#24 Příspěvek od Slid »

co sem se dočetl tak zvenčí vozu
4am

#25 Příspěvek od 4am »

leptá se to zvenku a zvládne to fakt každej

fotka vyleptání - zadní okno

http://www.4am.estranky.cz/fotoalbum/ostatni/bmw/825

ten konec je trochu rozmázlej - ale to ten foťák bez blesku to nešlo
4am

#26 Příspěvek od 4am »

Bohhy píše:A ten vypinac bych doporucil treba na benzinovy cerpadlo. Zlodej zasedne zacne startovat, nastartuje ze zbytku, popojede kousek a chcipne........

ten vypínač bych udělal taky ale kam ho dát aby ho v e36 hned nenašel?
pozisss

#27 Příspěvek od pozisss »

papyk píše:
pozisss píše:Tak tohle je super ! Objednáno.. :D Jo a jak je to s tonovanejma sklama?? (ne folie)
Já mám folie a ty jsou zevnitř takže to dám z venku, pokovení je z venku? Pokud ano tak to vyleptáš zevnitř, no ne :?:

Je zevnitř, došlo mi že to udělám zvenku hned jak jsem poslal ten dotaz.. :wink:
xMart
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od xMart »

Jeste bych se zeptal jestli mate nejakej forek jak docasne znehybnit auto. jako u Skodovky jsem vyndaval palec z rozdelovace tak neco podobnyho u e36 323 rok 96?Treba vyndat tu spravnou pojistku z poj skrinky..Nejak se prej v Praglu ztracej Bawa a me to bude jeste chvilku trvat nez bude poradnej alarm..diky
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od matal Moderátor »

Sada stala 456kč s poštovným..

Už leptám.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
michal09

#30 Příspěvek od michal09 »

No dneska jsem si to taky obědnal... tak jak to vypadá klucí?? :wink: nějaké foto třeba :wink: ... Žádný problémy?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od matal Moderátor »

michal09 píše:No dneska jsem si to taky obědnal... tak jak to vypadá klucí?? :wink: nějaké foto třeba :wink: ... Žádný problémy?

žádný problémy,je tam dobrý návod..když jsem to zvládnul já,tak potom každý.. :wink: :twisted:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
droban
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od droban »

uz to mam asi rok a jsem spokojen,naleptal jsem s tou sadou 10 cisel,aji malicky okynka +sibr,vypada to hezky :D
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Spajky »

Jo tak do toho jdu taky
papyk

#34 Příspěvek od papyk »

Spajky píše:Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku... :?
Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nic :cry:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Spajky »

papyk píše:
Spajky píše:Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku... :?
Jjj, zvenku, máš to tam napsaný, a ta velikost se mi taky zdá velká, možná tam zkusit zavolat a domluvit se s nima jestli by tu šablonu neudělali menší. Jinak takovej dotaz na ty co už to maj doma, za jak dlouho vám to přišlo od objednání? Mě pořád nic :cry:

Jsem to zeditoval...sorry žet am je teď něco jinýho...ono to zas tak velký nebude,sem se pořádně koukal a když vidím ten maličkej znáček BMW autoskla...nebudu to dávat na všechny skla,jen na zadní a možná boční...jinak teĎ jsem objednal.
papyk

#36 Příspěvek od papyk »

Spajky píše:
papyk píše:

Jsem to zeditoval...sorry žet am je teď něco jinýho...ono to zas tak velký nebude,sem se pořádně koukal a když vidím ten maličkej znáček BMW autoskla...nebudu to dávat na všechny skla,jen na zadní a možná boční...jinak teĎ jsem objednal.
Já objednal v úterý...jinak nedat to na všechny skla tak to podle mě ztrácí smysl, ne? A velikost nevím, nevím, jde mi spíš o to že už tam mám nálepky od folií, alarmu...aby to nebylo jak cirkusácká maringotka :lol:
droban
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od droban »

mne to doslo do 7 dnu
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Spajky »

papyk píše:
Spajky píše:
papyk píše:[quote="Spajky"]Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku... :?

Já objednal v úterý...jinak nedat to na všechny skla tak to podle mě ztrácí smysl, ne? A velikost nevím, nevím, jde mi spíš o to že už tam mám nálepky od folií, alarmu...aby to nebylo jak cirkusácká maringotka :lol:[/quote]

Proč by to ztrácelo smysl? Dám to na předek a zadek,na boky asi ne,i když vidim,jaká bude velikost v realu,pak ještě přídou samolepky (SNAD) klubu a budu jak pojízdná reklama na nálepky :) Přesně co píšeš no
Lukas1

#39 Příspěvek od Lukas1 »

Spajky píše:
papyk píše:
Spajky píše:[quote="papyk"][quote="Spajky"]Mě docela štve velikost,něco menšího není? když si představim ten velký nápis na bočním okénku... :?

Já objednal v úterý...jinak nedat to na všechny skla tak to podle mě ztrácí smysl, ne? A velikost nevím, nevím, jde mi spíš o to že už tam mám nálepky od folií, alarmu...aby to nebylo jak cirkusácká maringotka :lol:[/quote]

Proč by to ztrácelo smysl? Dám to na předek a zadek,na boky asi ne,i když vidim,jaká bude velikost v realu,pak ještě přídou samolepky (SNAD) klubu a budu jak pojízdná reklama na nálepky :) Přesně co píšeš no[/quote]

Pokud to nebude na všech oknech, tak to bude ztrácet smysl. Pochybuju že zloděj bude běhat kolem celého auta a hledat vin.
Nelepte si nálepky alarmu na auto - hlavně né toho který tam máte namontovaný - zloděj pak bude vědět do čeho jde. :wink:
papyk

#40 Příspěvek od papyk »

To Spajky: no smysl to má že to máš právě na všech sklech, tím se jim to nevyplatí krást (měnit všechny skla - drahé a nápadné), vyměnit dvě zas není takový problém :wink: Ale když to čornou na díly tak je to stejně fuk, můžeš mít vypískovaný třeba i blinkry.
Odpovědět