Zdravím,
měl sem auto v servisu kde odpojovali baterku a radio mi pak psalo že chce kod, já ale něvěděl jak ho tam navolit tak sem mi to povedlo dostat až do stadia kdy na displeji svítí jen čtyři čárky a už to vůbec nereaguje. Netušíte někdo co s tím?
iS318 píše:Zdravím,
měl sem auto v servisu kde odpojovali baterku a radio mi pak psalo že chce kod, já ale něvěděl jak ho tam navolit tak sem mi to povedlo dostat až do stadia kdy na displeji svítí jen čtyři čárky a už to vůbec nereaguje. Netušíte někdo co s tím?
iS318 píše:Zdravím,
je zakodovany, bud pockat, nebo nechat odkodovat..
Já nevím, jak u BMW, ale u většiny autorádií po přetažení péra počtu pokusů stačí nechat rádio zapnutý - musí svítit pomlčky, čekat a nic s ním nedělat. Měla by stačit hodina, ale pokud byl velký počet neplatných pokusů, může to být i o dost déle.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak nikam nejezdi nebo ho vyndej a dej na externí zdroj napájení.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Já nevím, jak u BMW, ale u většiny autorádií po přetažení péra počtu pokusů stačí nechat rádio zapnutý - musí svítit pomlčky, čekat a nic s ním nedělat. Měla by stačit hodina, ale pokud byl velký počet neplatných pokusů, může to být i o dost déle.
Tak sem nechal otočený klíčky v zapalování a cca po hodině to šlo zadat. Díky moc.
Vlasta píše:Já nevím, jak u BMW, ale u většiny autorádií po přetažení péra počtu pokusů stačí nechat rádio zapnutý - musí svítit pomlčky, čekat a nic s ním nedělat. Měla by stačit hodina, ale pokud byl velký počet neplatných pokusů, může to být i o dost déle.
Tak sem nechal otočený klíčky v zapalování a cca po hodině to šlo zadat. Díky moc.