jenže nechápeš že ondra to chce na normal ježdění, nebude s tím lítat ani závodit.vavrekj píše:![]()
no to by bol pekny suboj, inac na nemeckych weboch ludia pisu ze 325i/141kW je zhruba na tom rovnako ako 330d 150kw , tu staci male zavahanie pri preradeni a uz stracas nejake stotinky ,
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jsem tu nový a chci E46
-
- Kontaktovat uživatele:
No myslim ze je hezky ze tu branis svoje auto , ale projed se v obou a uvidis sam.vavrekj píše:![]()
no to by bol pekny suboj, inac na nemeckych weboch ludia pisu ze 325i/141kW je zhruba na tom rovnako ako 330d 150kw , tu staci male zavahanie pri preradeni a uz stracas nejake stotinky ,
Jinak o prumerne spotrebe 6 litru s trilitrovym dieslem si nechte zdat, to se da jezdit s dvoulitrem , kdyz se drzite rychlostnich limitu.
ty mas 330d ????? mohli by sme si niekedy spravit nejaky zraz a len tak sa previest jak v mojej 325i tak v 330d a hned to aj zhodnotit ,
inac na beznej jazdenie je dobry jak diesel , tak benzin, vsetko ma svoje + a - a zalezi len fakt na nom co xce , ci benzin alebo naftu, ja som mal naftu a uz by som do nej viacej nesiel
inac na beznej jazdenie je dobry jak diesel , tak benzin, vsetko ma svoje + a - a zalezi len fakt na nom co xce , ci benzin alebo naftu, ja som mal naftu a uz by som do nej viacej nesiel
a jezdils nekdy s 330d ? delsi trasy ? ja jak sem jel z nemecka do olomouce cca 980km tak sme meli prumeru 6,5 a to sme jeli v nemecku porad tak 160-180 a tady normanle kolem 130-150 jinak jak rikam dlouhodobou prumerku co ted s jednou jezdim je 6,2 po cca 1500km a t os tim jezdim do prace kazdy den + vikendove jezdeni delsi trasy naprd hradec - olomouc, a vcera to jarax trosku vic prohanel no a prumerka nepresahla 8litru kdyz sem tu jeho cestu resetoval a meril :)je samozdrejme ze kazdy bude branit to auto se kterym je spokojeny nebo ktere vlastni3nge píše:No myslim ze je hezky ze tu branis svoje auto , ale projed se v obou a uvidis sam.vavrekj píše:![]()
Jinak o prumerne spotrebe 6 litru s trilitrovym dieslem si nechte zdat, to se da jezdit s dvoulitrem , kdyz se drzite rychlostnich limitu.

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Bere mi to plně stejně! Jinak nepodstatný je rozdíl pořizovací ceny benzin versus diesel. U mojeho auta to dělalo cca 60-80 tisíc v neprospěch dieselu a to budu ještě moooo dlouho jezdit než ten rozdíl vůbec vyrovnám.vavrekj píše:325i na dilanici pri 140km/h na tempomat zozere 7.9l/100km , pri 120km/h na tempomat 6.9l/100km , najnizisa spotreba pri dlhsej trase PRAHA - KOSICE bola 7.8l/100km (4 osoby + plny kufor, + pri predbiehani vyuzivany potencial auta, inac jazda cca 10percent nad limity, na okrskoch sa pri kludnej jazde da dostat aj na 6-6.5l , pri rychlejsej jazde cca 9-10l

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
nemyslím si že to pojede 220 plně naloženystampee píše:omlouvam se za maly OT ale kdyz se tu dohadujete o spotrebe:
minuly tyden jsem jel praha Holandsko (980km) vozidlo Audi A6 1,9Tdi 96KW, 2 lidi plne nalozeno. u nas dle predpisu a nemecko "od hranic k hranicim" 200 az 220. celkova spotreba 7l/100. To asi spotrebuje maloktery benzin.

JaraX: asi nebylo presny slovo "nalozeny"-3 kufry,2x pocitac a nejaky vzorky nutny sebou (pod zatazenou roleta) v podstate cca 100kg. proc by nemohlo? na 200 to slo pekne a na 220 to chvili trva nebylo zas tak tezky to udrzet , ale slo by to o chlup dal. Kdyz tam byl loni 120kW chip tak jsme s tim jeli i 250(omezovac), ale je pravda,ze v jednom a prazdny solo.
v kazdym pripade si myslim ze spotreba super.
I tak koukam po Bawu
I tak koukam po Bawu

Brno - Holandsko - Brno v e36 323i plno nalozenej za 8,1stampee píše:omlouvam se za maly OT ale kdyz se tu dohadujete o spotrebe:
minuly tyden jsem jel praha Holandsko (980km) vozidlo Audi A6 1,9Tdi 96KW, 2 lidi plne nalozeno. u nas dle predpisu a nemecko "od hranic k hranicim" 200 az 220. celkova spotreba 7l/100. To asi spotrebuje maloktery benzin.

Nemecko cca prumer 160-170 km/h.
Top speed 224 podle gps

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
A6 120kW jede 250 a TDSo mi jezdilo 390stampee píše:JaraX: asi nebylo presny slovo "nalozeny"-3 kufry,2x pocitac a nejaky vzorky nutny sebou (pod zatazenou roleta) v podstate cca 100kg. proc by nemohlo? na 200 to slo pekne a na 220 to chvili trva nebylo zas tak tezky to udrzet , ale slo by to o chlup dal. Kdyz tam byl loni 120kW chip tak jsme s tim jeli i 250(omezovac), ale je pravda,ze v jednom a prazdny solo.
I tak koukam po Bawu

-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
myslim že naloženost/váha nebude mít na maximálku vubec žádnej vliv... jen se na ni dostane pomaleji.
a teda 250 s 1.9TDi? to mi přijde trochu moc... funguje ti správně tachometr?
já se s 318iS 103kW dostal stěží na 220km/h tachometrových... je to teda hodně o převodech, nevim jak to ty diesly mají...
a teda 250 s 1.9TDi? to mi přijde trochu moc... funguje ti správně tachometr?
já se s 318iS 103kW dostal stěží na 220km/h tachometrových... je to teda hodně o převodech, nevim jak to ty diesly mají...
zalozil jsem novy thread, aby jsme tady neplevelili
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 568#336568

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 568#336568