Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
slnko hreje a dvere nevydrzali
tak a moj problem spociva v tom ze sa mi posobenim slnka poodlepovala kozenka z dveri na milacikovi a problem je ze sa aj posobenim slnka zmrstila takze ju nemozem prilepit spet, pretoze ju uz tie 2 cm nenatiahnem.... zaujimave je ze iba na lavych dverach.... da sa to nejako opravit? popripade sa niekde cez net da kupit kozenka, kedze som uz daco calunil skusil by som sam a este pozna niekto nejake lepidlo ktore spolahlivo drzi na plaste? mimo chemoprenu... 

tak me potkalo to same
a to mam ted new sedacky s tapecama. Kua rikam si jedenact let a nic jim neni a me se musi slunkem vsechny odlepit po tydnu
tj v pitchi..
Kazdopadne bych v tom vedu nevil, napodzim to vyhazu ven a odvezu calounikovi,ten to strhne a nalepi znovu..toho bych se asi nebal. Ale znovu se s tim budu srat

Kazdopadne bych v tom vedu nevil, napodzim to vyhazu ven a odvezu calounikovi,ten to strhne a nalepi znovu..toho bych se asi nebal. Ale znovu se s tim budu srat

-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
heh. mne sa to iste stalo na E46 coupe... problem je v tom ze naspat to v celku nedas. Musis to na jednej strane odrezat - pri stlpiku... dat tam silnu obojstrannu pasku a poriadne lepidlo. nalepit to a prichytit paskou o karoseriu aby to nepadalo.
treba pouzit dobre lepidlo - ja mam univerzalne na PVC a take co vydrzi vysoke teploty... vyzera to ako nove
inak cele ta obruba stoji v bawarii cca 10tis
treba pouzit dobre lepidlo - ja mam univerzalne na PVC a take co vydrzi vysoke teploty... vyzera to ako nove
inak cele ta obruba stoji v bawarii cca 10tis
-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele: