Help, mám digiklimu a pomalu fouká(točí) se větrák, co žene vzduch do interieru. Neví někdo, jestli to má taky předřadný odpory a kde případně josu nebo snad jak to celý opravit? Digipanel fachá bez prblému, tak tím to nebude. Díky
Speedy píše:Help, mám digiklimu a pomalu fouká(točí) se větrák, co žene vzduch do interieru. Neví někdo, jestli to má taky předřadný odpory a kde případně josu nebo snad jak to celý opravit? Digipanel fachá bez prblému, tak tím to nebude. Díky
je to tím "ježkem" ... je nad pedálem plynu nastrčený před radiátorem topení..... opravuje je Dargon jinak na vrakáči cca 1tis Kč
víc na icq
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
já mám podobnej problém... když pustím větrák naplno.. tak se rozeběhne, následně potom ubere a zase přidá.. prostě kolísá a netočí naplno.. potom je vždy cítit takový zvláštní mléčný zápach.. pokud ho ale nepustím naplno točí podle navolených stupňů..
Maslista píše:já mám podobnej problém... když pustím větrák naplno.. tak se rozeběhne, následně potom ubere a zase přidá.. prostě kolísá a netočí naplno.. potom je vždy cítit takový zvláštní mléčný zápach.. pokud ho ale nepustím naplno točí podle navolených stupňů..
tak si vypni "Auto" .... automatickou regulaci
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Maslista píše:já mám podobnej problém... když pustím větrák naplno.. tak se rozeběhne, následně potom ubere a zase přidá.. prostě kolísá a netočí naplno.. potom je vždy cítit takový zvláštní mléčný zápach.. pokud ho ale nepustím naplno točí podle navolených stupňů..