za jízdy me z niceho nic vyletela teplota do cervenyho a topení prestalo topit.
po vyhchladnuti sem dolil kousek destilky, nikde nic viditelne netece, ale žádna zmena.
nevite cim to muze bejt? prijde me divny ze i zajizdy (ca 90km/h) na volnobeh se to neochladi.
Poriadne to odvzdusni.... ked to nepomoze tak skontroluj/vymen termostat a vycisti chladic (rebra) od bordelu. Ale podla toho topeni jak pises typujem ze to mas iba zavzdusnene.
Pro sichr si vyměň termostat. Může se stát, že prostě na chvilku zablbnul, zavřel se a během chviličky se ti přehřál motor, část vody vyvřela a zavzdušnila to..
cau taky jsem mel ten problem nechladil me motor a jeste navic se sistem natlakoval a bouchla me pokazde nejaka hadicka .taky jsem se tu poptal a vymenil jsem termostat i vodni pumpu ,ale porad to delalo,.nakonec jsem zjistil ze to byla netesna priruba .takova plastova ,proste styrela a netesnila tahlo to vzduch do sistemu a ten se natlakoval pokazde to nekde prdlo .nevim jestli ti to pomuze ale nez zacnes sypat pachy do oprav omrkni prvni ty banalnejsi veci-poslal bych i nejake foto ale nevim jak to sem vlozit ,poradte dikes
řešil jsem v pátek podobný problém... zahřívalo se to v zácpě. Stačilo vyčistit žebra chladiče a bylo po problému. Neuvěřitelný kolik hmyzu a písku se tam dokáže držet...
Mám podobný problém,ale mě to teplotu ukazuje přesně na půlce a po zastavení to vyfluše vodu jak kdyby to bylo přehřátý,začalo to až teš s těma vedrama nevíte někdo co s tím,please?