na m43 318 i, jen při studeném startu ráno (jinak ne ) jde motor nepravidelně cca 20 sec potom vše v poho celý den auto jinak jede naprosto normálně zatím jsem to nezkoumal jen pokud se někdo s něčím podobným setkal ..třeba nebudu muset bádat ...na disg motor bez závad....dík
Zkusil bych nové svíčky,zapalovací káble nebo ještě palec rozdělovače.Ale napřed bych vyzkoušel ty svíčky.Nejspíš ti špatně pálí.
Když ráno startuješ tak ti motor chytne hned nebo musít točit dýl?
svíčky sem dal jiný, jinak nabrnk je mi divný že jen ráno a jen chvíli takže než k tomu dondu abych to našel tak už není co hledat .... nebo by museli propouštet gufera na ventylech a než se to ráno spálí mohlo by to dělat ..ale nekouří to ...
To mi dela asi taky e36ce 316ce!Ale jen nekdy po ranu!A je to spise takovehoupani otacek!Tak staci jen trosku pridat plyn a vse v pohode!Ale dela to jen obcas po ranu!
dělá mi to samé! řešim to jemným prošlápnutím plynu,mám takovej pocit že to je z5ným ventilem benzínu,které netěsní a pustí (po delsi dobe) benzín do nádrže...
tak skusil jsem vyčistit aktivní uhlí tj ovětrávání nádrže a zatím je to dobrý ..skuste to taky někdo s podobným problémem ..jestli to opravdu pomáhá ..já ho měl neprůchozí ...
kosa píše:tak skusil jsem vyčistit aktivní uhlí tj ovětrávání nádrže a zatím je to dobrý ..skuste to taky někdo s podobným problémem ..jestli to opravdu pomáhá ..já ho měl neprůchozí ...
A kde se to aktivní uhlí nachází.Sry ale nevím to..
cca pod vzduchovým filtrem .. vede tam modrá hadice a jedn černa nahoře + jedna černá dole + je tam el ventyl ...drží na 2 šroubkách jde to dobře ven (jen opatrně stou modrou at se ti neulomí ).......
kosa píše:cca pod vzduchovým filtrem .. vede tam modrá hadice a jedn černa nahoře + jedna černá dole + je tam el ventyl ...drží na 2 šroubkách jde to dobře ven (jen opatrně stou modrou at se ti neulomí ).......