Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak na e36
-
- Klubové ID: 1153
Chlapi mam Bmw teprve 5 dni a jsem jeste takovej vykulenej a mam dve takovy otazky.Jaky kontrolky by se mel rozsvecet pri otaceni klicku do polohy I a II?A jak poznam kolik tam mam oleje?Na merce neni zadne Min a Max jen takovy prerusovany plastík bez rysek.Sorry za blby otazky,ale na calibre bylo vsechno jinak
Diky

-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
no nevim co tam na tý měrce máš ty, ale já tam rysky mám..Pit píše:Chlapi mam Bmw teprve 5 dni a jsem jeste takovej vykulenej a mam dve takovy otazky.Jaky kontrolky by se mel rozsvecet pri otaceni klicku do polohy I a II?A jak poznam kolik tam mam oleje?Na merce neni zadne Min a Max jen takovy prerusovany plastík bez rysek.Sorry za blby otazky,ale na calibre bylo vsechno jinakDiky
a k těm kontrolkám, myslím, že v poloze I. nesvítí žádná kontrolka (ale teď si nejsem 100pro jistej..)
-
- Klubové ID: 2196
Na ty merce mas urcite rysky poradne koukni. A na poloze I se ti tozsviti display s poctem ujetych km a doba do servisu a hodiny na BC, na poloze II se ti rozsvitej kontrolky vseho co v aute mas ... nemely by zhasinat vsechny najednou ... treba airbag (a ABS ale nejsem si ted jistej) zhasina nezavisle na ostatnich
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
samo BMW udává dolejvat olej až když je těsně nad spodní (nebo na spodní) rysce... a mezi spodní a horní ryskou by mělo být 1L oleje_peper píše:Na měrce oleje jsou dvě rysky, minimum a maximum. Jsou to jakoby dva výřezi v plastu. Dolívat olej se doporučuje těsně nad spodní ryskou. Ideál je někde mezi nebo pod horní ryskou.
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, je to asi 14 dní co jsem kuli tomu schválně volal do BMW jak v Brně, tak v Praze a všude mě řekli tu stejnou věc..Olej by měl být mezi těma dvouma ryskama či lehce nad půlkou.Já sem si to dal asi 2mm pod horní rysku...(Příliš oleje zase škodí)dsvatos píše:Lepší je držet se těsně pod maximem oleje. Olej nejenom maže, ale i chladí

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Tady ho mášPit píše:Tak jsem ten link ani po hodine nenasel.Nemate ho nekdo??