Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
z kufra nepocut subwoofer
-
- Kontaktovat uživatele:
tak moj problem je v tom ze mam v kufri subwoofer 300W ale vobec nieje pocut spodne frekvencie akurat pri cca 40 -50 Hz skace cela palubovka ale zvuk vobec nepocut ako to riesite ? mam e30 324D z kufra nieje ziadny otvor do interieru
uz som uvazoval o bassreflexnycch natrubkoch v zadnom plate co myslite pomoze to ?
privitam kazdu radu
uz som uvazoval o bassreflexnycch natrubkoch v zadnom plate co myslite pomoze to ?
privitam kazdu radu
Ahoj...jelikoz je ve skoro kazdym BMW za sedackami plech je tezke dobre ozvucit BMW.Nekdo to resi vyriznutim plechu(to ja nedoporucuji) a nekdo ze udela bassreflex do zadniho plata.Jestli chces trochu ty basy tak urcite udelej bassreflex do plata aby ti subwoofer odfukoval do iterieru.Bude to lepsi ale necekej DBdrag.A jestli ti mohu doporucit...sezen si CD bass testu a vloz jej do radia.Kdyz to pustis budou tam melodie v jinych frekvencich se menit.tim otestujes subwoofer a take nastavis podle sebe
-
- Kontaktovat uživatele:
bass test cd mam aj podla toho som ladil ale ako hovorim otrasy a rezonancie to je vsetko co pocut na maximum no a k sky vaku sice ja ho nemam ale ten otvor je tam vyznaceny len vyrezat plech ale to asi moc nepomoze co ? ked sedadlo nema otvor pre ten vak cize asi jedine riesenie je bassreflex v plateBoriss23 píše:Ahoj...jelikoz je ve skoro kazdym BMW za sedackami plech je tezke dobre ozvucit BMW.Nekdo to resi vyriznutim plechu(to ja nedoporucuji) a nekdo ze udela bassreflex do zadniho plata.Jestli chces trochu ty basy tak urcite udelej bassreflex do plata aby ti subwoofer odfukoval do iterieru.Bude to lepsi ale necekej DBdrag.A jestli ti mohu doporucit...sezen si CD bass testu a vloz jej do radia.Kdyz to pustis budou tam melodie v jinych frekvencich se menit.tim otestujes subwoofer a take nastavis podle sebe
DBdrag ani necakam

-
- Klubové ID: 1018
Kamarád. jsem ozvučoval 320 e30 a byl tam plech za sedačka a byl to problém dostat basy z kufru do interiéru... nakonec jsem to vyřešil sub. nátrubkama a propojil jsem je s ozvučnicí, kde vyustovaly natrubky. Ještě lepšího vysledku jsme pak dosahli rozeprenim sub. hned za sedačky a silnym ukotveni ke karoserii do stran, a hrálo to opravdu velice dobře.
-
- Klubové ID: 2451
Da se to vyresit,jak pise all,ale pozor na to,aby nedoslo k propojeni natrubku,ktere vyustuji v ozvucnici a navazuji na ni dalsi,ktere muzou mit vyusteni napr. v platu.
Pokud by doslo ke spojeni a tim naslednemu prodlouzeni natrubku,doslo by ke zmene ladici frekvence ozvucnice,ktera muze byt u bassreflexovych ozvucnic klidne na 45Hz a muze se posunout klidne i na 30Hz,coz uz i pro samotny woofer neni dobre,kdyz ma spicku citlivosti nekde skoro v subsonickem pasmu.
Dalsi moznost je si poridit woofer s 2kW+:-)
Pokud by doslo ke spojeni a tim naslednemu prodlouzeni natrubku,doslo by ke zmene ladici frekvence ozvucnice,ktera muze byt u bassreflexovych ozvucnic klidne na 45Hz a muze se posunout klidne i na 30Hz,coz uz i pro samotny woofer neni dobre,kdyz ma spicku citlivosti nekde skoro v subsonickem pasmu.
Dalsi moznost je si poridit woofer s 2kW+:-)
Přesně tak já to mám vyřešené stejně a tu tubu mám tak na 1/4 výkonu. Hraje to dobře i když nemám sklopené sedačky.Hanz318iS píše:Ja mam v kufru tubu 2x600W,1kW zesik a kapacitor 1Farad a hraje mi to jako slusne...No a kdyz chci ozvucit vnitrek jeste vic basama nez ted,sklopim jednu sedacku a to je pak hukotAle fakt se mi chvejou i predni okna i kdyz ji nemam sklopenou
- FreeTree
Můžu se zeptat co je to za značku ta tuba + zesík???Hanz318iS píše:Ja mam v kufru tubu 2x600W,1kW zesik a kapacitor 1Farad a hraje mi to jako slusne...No a kdyz chci ozvucit vnitrek jeste vic basama nez ted,sklopim jednu sedacku a to je pak hukotAle fakt se mi chvejou i predni okna i kdyz ji nemam sklopenou
-
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja ted porizuju taky muziku!Budu tam davat 2x sony Xplod+ zesilovac od Magnatu + kapacitor!Repro by melo mit asi 600W v RMS a ten zesik ma vykon asi tez 600W nebo tak nejak!Zatim to doma nemam,tak nevim presne ty parametry!Ted budeme s kamosem na to delat bednu tak az to bude v kufru tak dam vedet jak to hraje!Na normalni hrani si myslim ze to bude stacit! 

to mas taky pravdu ale nechapu co myslis tim plus paralelne a nebo seriove............jestli to myslis na dvoukanalovym zesilovaci tak chapu...ale na Monobloku to jde jen jednim zpusobemHanz318iS píše:Chlapici,oba mate pravdu...Basuje to i bez kapacitoru ale bez nej ty basy nejsou ostry protoze tam neni dostatecny napeti...A pak jeste zalezi jak zapojis + a - a treba i na tom,jestli zapojis tubu seriove nebo paralelne...No a pak vse vystelovat na zesiku.A pak uz jen