Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak nejlíp vysát nádrž

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
gogoho
Klubové ID: 1902

#1 Příspěvek od gogoho »

Zdravim.... Kámoš si do 330di natočil omilem u benzínky super místo naturalu.......4im se to dá odsát....Jde to Normal hadičkou jako u každýho normal staršího auta nebo ne....Dik
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Spajky »

gogoho píše:Zdravim.... Kámoš si do 330di natočil omilem u benzínky super místo naturalu.......4im se to dá odsát....Jde to Normal hadičkou jako u každýho normal staršího auta nebo ne....Dik
počkej,330di? 330d nebo 330i :lol: ono lejt do dízla natural taky nejni to pravý :lol:
DAVe_1

#3 Příspěvek od DAVe_1 »

Spajky píše:
gogoho píše:Zdravim.... Kámoš si do 330di natočil omilem u benzínky super místo naturalu.......4im se to dá odsát....Jde to Normal hadičkou jako u každýho normal staršího auta nebo ne....Dik
počkej,330di? 330d nebo 330i :lol: ono lejt do dízla natural taky nejni to pravý :lol:
8O :lol:
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

mazec.. :D
a nema nahodou diesel uzsi hrdlo nadrze nez benzin..?
Torham1
Klubové ID: 996

#5 Příspěvek od Torham1 »

S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jede :) Uz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Maikl »

Torham1 píše:S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jede :) Uz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...
8O a co jiskry od moturku..?
Jinak ja jednou odsaval samospadem u compacta, slo to ale hrozne pomalu.. ale je fakt ze ne vsechno..
Torham1
Klubové ID: 996

#7 Příspěvek od Torham1 »

Maikl píše:
Torham1 píše:S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jede :) Uz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...
No ze zacatku jsem se taky bal ... von se taky dost zahejva kdyz jede 5min v kuse , ale pak jsem skousel hazet do nadrze nedopalky cigaret , pak i zapaleny sirky a vono to nic nedela :) Vybuchy se konaj bohuzel jen v kobre11 . Jinak vcera jsem potreboval neco zapalit tak jsem vzal kanysr nafty a vyplacal jsem pul krabicky sirek nez mi vubec chytla ...
CZAirwolf

#8 Příspěvek od CZAirwolf »

Torham1 píše:
Maikl píše:
No ze zacatku jsem se taky bal ... von se taky dost zahejva kdyz jede 5min v kuse , ale pak jsem skousel hazet do nadrze nedopalky cigaret , pak i zapaleny sirky a vono to nic nedela :) Vybuchy se konaj bohuzel jen v kobre11 . Jinak vcera jsem potreboval neco zapalit tak jsem vzal kanysr nafty a vyplacal jsem pul krabicky sirek nez mi vubec chytla ...
naftu to samozrejme nezapali...ale ze by to nezapalilo benzin, to bych se divil ? 8O
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od milo »

pokud se jedna o 330i a dal tam super misto naturalu, nic se nedeje. uz to neni benzin s olovem, co by zasral KAT, jsou tam pouze nejake aditiva misto olova, nekde jsem cetl, ze neni problem dat "cerveny" benzin do natural auta. pro jistotu si to over nekde napr na infolince benziny.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Maikl »

Torham1 píše: No ze zacatku jsem se taky bal ... von se taky dost zahejva kdyz jede 5min v kuse , ale pak jsem skousel hazet do nadrze nedopalky cigaret , pak i zapaleny sirky a vono to nic nedela :) Vybuchy se konaj bohuzel jen v kobre11 . Jinak vcera jsem potreboval neco zapalit tak jsem vzal kanysr nafty a vyplacal jsem pul krabicky sirek nez mi vubec chytla ...
benzin, sam o sobě nehoří (prej), hořej jeho výpary..
Odpovědět