Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak nejlíp vysát nádrž
-
- Klubové ID: 996
S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jede
Uz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...

-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
Torham1 píše:S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jedeUz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...

Jinak ja jednou odsaval samospadem u compacta, slo to ale hrozne pomalu.. ale je fakt ze ne vsechno..
-
- Klubové ID: 996
No ze zacatku jsem se taky bal ... von se taky dost zahejva kdyz jede 5min v kuse , ale pak jsem skousel hazet do nadrze nedopalky cigaret , pak i zapaleny sirky a vono to nic nedelaMaikl píše:Torham1 píše:S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jedeUz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...
a co jiskry od moturku..?

naftu to samozrejme nezapali...ale ze by to nezapalilo benzin, to bych se divil ?Torham1 píše:No ze zacatku jsem se taky bal ... von se taky dost zahejva kdyz jede 5min v kuse , ale pak jsem skousel hazet do nadrze nedopalky cigaret , pak i zapaleny sirky a vono to nic nedelaMaikl píše:Torham1 píše:S e36 "zatim" nemam zkusenost , ale z e30 se mi pres hadici nepovedlo dostat ani kapku ... Ma to tam zakrouceny az beda a navic se temer neda trefit dno . Kdyz potrebuju vysat nadrz pouzivam cerpadlo na odsrikovace , vodspuntuju cerpadlo ( plovak ) pod zadni sedackou , hodim tam cerpadylko a uz to jedeUz jsem uspesne pouzil asi na 5 autech ...
a co jiskry od moturku..?
Vybuchy se konaj bohuzel jen v kobre11 . Jinak vcera jsem potreboval neco zapalit tak jsem vzal kanysr nafty a vyplacal jsem pul krabicky sirek nez mi vubec chytla ...

-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
benzin, sam o sobě nehoří (prej), hořej jeho výpary..Torham1 píše: No ze zacatku jsem se taky bal ... von se taky dost zahejva kdyz jede 5min v kuse , ale pak jsem skousel hazet do nadrze nedopalky cigaret , pak i zapaleny sirky a vono to nic nedelaVybuchy se konaj bohuzel jen v kobre11 . Jinak vcera jsem potreboval neco zapalit tak jsem vzal kanysr nafty a vyplacal jsem pul krabicky sirek nez mi vubec chytla ...