Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 Oknu se nechce nahoru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Torham1
Klubové ID: 996

#1 Příspěvek od Torham1 »

mam problem s oknem na e36 coupe . Kdyz drzim ovladac (nebo ho promacku aby jelo samo ) okna tak kousek jede a pak cukne a popojede kousek dolu . Vim ze tam je "bezpecnostni pojistka" proti skripnuti ktera tohle dela , ale tomu oknu nic nebrani . kdyz ho chytnu a pomaham mu nahoru tak to neudela . dela to nezavysle na tom jak je vysoko ( nema vyhrazeny misto kde by to udelalo ) uz jsem mel i celej mechanismus venku ( odnejtovanej ) vsechno promazany , nic nedrhne a nejak jsem si nepomohl , jen jsem si rozhodil dojezd . Jinak kdyz je klicek v zapalovani tak musim "hopsat" po milimetrech a kdyz je vyndanej tak to obcas vyjede bez problemu ( taky neni stoprocentni ) . Fakt uz nevim co stim . Muze bejt "unavenejů moturek ? Rozbita ta bezpecnostni pojistka ? Jde ta pojistka nak zrusit ?
BOHHy

#2 Příspěvek od BOHHy »

Mám to samé chlape .. já to nahoru ale šoupám po centimetrech .. dělá mi to asi 5cm od konce. Taky bych rád věděl jak to dát dokupy .. snad někdo bude vědět a poradí. díkes
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od upirveliky »

mam ten samy problem,kdo o tom neco vi,tak at poradi...
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

oddelat tapecak, promazat ty plastovy kostky co jezdej v lyzinach a promazat cely mechanizmus ... je to ze strasne mekyho plechu takze se podivat, jestli to neni zkriveny .. to je nejcastejsi problem ... proste problem je v tom, ze to jde moc ztuha a tudis se motor pretezuje a pojistka si mysli ze je tam prekazka proto cukne zpet (jako kdyz tam nechas prsty) ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Spajky »

Naprosto ten samej problém 8)
No už abych měl čas si s tim pohrát,nemůžu se dočkat,btw čim mažete? VAzelínou? :lol: Nebo WDčkem nebo něčim spešl? Nevim proč mi přijde vazelína nejlepší,ale zdá se mi to takový drsný řešení,tak se radši zeptám..
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patras Čestný člen »

Spajky píše:Naprosto ten samej problém 8)
No už abych měl čas si s tim pohrát,nemůžu se dočkat,btw čim mažete? VAzelínou? :lol: Nebo WDčkem nebo něčim spešl? Nevim proč mi přijde vazelína nejlepší,ale zdá se mi to takový drsný řešení,tak se radši zeptám..
origo je tam vazelina ... ale neni vazelina jako vazelina .. nektery nejsou vhodny na Plast na kov ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Fatal Design
Klubové ID: 1036
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fatal Design »

Měl jsem podobný problém na jíném autě a pomohlo to .... jen doporučuji to nejdříve odmastit a očistit a potom teprve naplácat novou vazelínu. Problém je v tom, že origo vazelína časem zhnusní :) a nachytá do sebe nejrůznější bordel a kdyby se to jen namazalo novou, bordel by tam zůstal a za chvíli je to tam, kde to bylo ....
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Spajky »

Bordel do sebe nachytá skoro každá vazelína,nedávno mi vrzalo něco v sedačkách,vyndal sem je,kam sem moh,tam sem tlepnul vazelínu a je krásný ticho,jenže tam nikde neni žádná elektrika,proto sem se radši zeptal,než tam rovnou dát vazelínu.
Odpovědět