Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zkusenosti s vyndáním katalyzátoru??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

320i píše:rezonator je mi na STK stejne k hovnu jelikoz to poznaj na emisich...takze jestli jim dam petibabu do kapsy rovnou nebo az po stk je mi jedno...

to neni tak uplne pravda, protoze emise i s dead katem projdes (zahraty "stary" motor splnuje limity "sve doby" v klidu, krome NO a to vetsinou ukecas nebo ti to proste napisou a nehroti to), zatimco na TK kde zjevne chybi kat mas problem a neni moc o cem... no a jestli je chrchlani a praskani pri jizde po meste cool nevim, radsi jezdim jak clovek a ne jak cikan v rozpadlým žígu .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
whicar

#22 Příspěvek od whicar »

patras píše:
whicar píše:Význam to určite má, až na emise si dost pomůžeš. Nevím teda proč by to mělo mít význam en u turbo motoru. Výfukové plyny jdou z každého motoru ať už s turbem nebo bez a když jim něco stojí v cestě tak to určitě není dobré. Proč by asi prodávali sportovní katy s 4x větší propustností?

vyznam to ma ? ... tohle auto ma 4 lamda sondy vzdy pred a za katem .!!! jak chces oblbnout RJ ? ... ma to smystl ane vymen RJ za programovatelnou :D ...

Přečti si to celé a ne jen začátek je to o 3-4 příspěvky dál. Že jsou tam 4 neznamená že 4 signály řídí směs. Tak co chceš hned programovat?
320i
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 320i »

Hanz píše:
320i píše:rezonator je mi na STK stejne k hovnu jelikoz to poznaj na emisich...takze jestli jim dam petibabu do kapsy rovnou nebo az po stk je mi jedno...

to neni tak uplne pravda, protoze emise i s dead katem projdes (zahraty "stary" motor splnuje limity "sve doby" v klidu, krome NO a to vetsinou ukecas nebo ti to proste napisou a nehroti to), zatimco na TK kde zjevne chybi kat mas problem a neni moc o cem... no a jestli je chrchlani a praskani pri jizde po meste cool nevim, radsi jezdim jak clovek a ne jak cikan v rozpadlým žígu .-)

nevim co si predstavujes pod chrchlanim ty, ale ja to plivani vejfuku kdyz dojizdis se zarazenym kvaltem nebo vyradis z vytocenyho motoru...pokud to splnuje tvy predstavy- pak ano, jezdim jak cikan
Odpovědět