Blbnú okná
-
FrajerT
Mám 325TD, r.v.93 s el. prednými oknami. Doteraz bolo všetko super, až teraz, keď sa oteplilo a začal som okná častejšie sťahovať a vyťahovať mi to začalo blbnúť. Reagujú totiž vačšinou asi na 5-6 stlačenie spínača, potom idú zasa len dolu, potom zasa musím 15x stlačiť spínač, než idú hore a pod. Pôvodne som to pri šoférovom okne tipoval na spínač, ale robia to obidve rovnako. Čo mám pozrieť ako prvé?
Inak, asi to s tým nič nemá, ale mám tam el. šíber a ten je v pohode... Môže s tým mať niečo riad. jendotka?
Inak, asi to s tým nič nemá, ale mám tam el. šíber a ten je v pohode... Môže s tým mať niečo riad. jendotka?
-
castro
- Klubové ID: 633
-
George_D
- Klubové ID: 49
Mě to dělalo něco podobnýho, zajel jsem k elektrikářovi a skratovalo mi to vnitřní osvětlení, někde se dotýkalo kostry. Taky jsem měl podezření na jednotku, čudliky, moturky a nakonec otočená lampička u clonítka a dotýkala se +sem střechy 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
FrajerT
-
yankee79
Sevas. Mne robilo to iste na E36 1.8 benzin. Ak si co i len trochu sikovny, tak ja som rozobral, teda odmontoval stredovu konzolu, da sa to aj cez spinace, ze ich vyberies, teda dalej som povytahoval vsetky drotiky co viedli k spinacom, (samozrejme som si ich oznacil, ze kde boli) precistil som ich, precistil som spinace, premeral, nasadil drotiky naspat, poriadne zaizoloval aby neprerazali a bolo po probleme. teraz fachcia ako hodinky, samozrejme svajciarske hodinky.
-
FrajerT
Ahoj. No to je najmenej, môžem to vyskúšať, keď to ale začali robiť obidve okná naraz, tak som čakal chybu niekde v riad. jednotke. Ale ako vravím, vyskúšam to prečistiť a uvidím, prinajhoršom už nepôjdu vôbec...yankee79 píše:Sevas. Mne robilo to iste na E36 1.8 benzin. Ak si co i len trochu sikovny, tak ja som rozobral, teda odmontoval stredovu konzolu, da sa to aj cez spinace, ze ich vyberies, teda dalej som povytahoval vsetky drotiky co viedli k spinacom, (samozrejme som si ich oznacil, ze kde boli) precistil som ich, precistil som spinace, premeral, nasadil drotiky naspat, poriadne zaizoloval aby neprerazali a bolo po probleme. teraz fachcia ako hodinky, samozrejme svajciarske hodinky.
-
Stepper
-
castro
- Klubové ID: 633
asi bych sundal tapecák dveří a mrknul jestli jsou do motorku zasazeny oba dva konektory. Ten spodní myslim hlídá polohu okna, tak jestli neni někde problém v tom spodnim. Pokud tam je tak zkus kabely.
Když jsem měl rozdělaný okno a neměl jsem zapojený tyhle kabely tak to jezdilo taky po kouskách myslim. Už si to moc nepamatuju.
Když jsem měl rozdělaný okno a neměl jsem zapojený tyhle kabely tak to jezdilo taky po kouskách myslim. Už si to moc nepamatuju.
-
FrajerT
No u Teba je to relatívne jasné, buď kontakt, spínač alebo napájanie, keďže Ti to robí len jedno okno, mne to ale začali robiť obidve naraz...Stepper píše:Mam podobny problem, kdyz chci vytahnout okno u ridice, tak jakoby o kousek vyjede a pak se zastavi a o kousek zas sjede :/// ...musim tedy nekolikrat zapinat zapalovani, nez se mi okno podari zavrit uplne...kde mam hledat zavadu??? U spolujezdce to funguje bez problemu.
Diky.
-
Stepper
Tak dvere jsem mel pres vikend rozebrany, ale nic sem neobjevil, vse je zapojeny tak jak ma byt...a okno zlobi stale. Dokonce mi i sjelo az dolu a nahoru ho uz vubec nevytah...uz sem schanel igelit, ale nakonec me jeste napadlo pri zamykani podrzet klicek a okno nastesti zajelo na poprvy bez problemu. V cem tedy muze byt chybka??? Diky moc.castro píše:asi bych sundal tapecák dveří a mrknul jestli jsou do motorku zasazeny oba dva konektory. Ten spodní myslim hlídá polohu okna, tak jestli neni někde problém v tom spodnim. Pokud tam je tak zkus kabely.
-
George_D
- Klubové ID: 49
Tlačítko??? Zkoušel jsi prohodit levý za pravý??? Pokud ti blbne a s klíčkem ti normálně vyjede, mohlo by to bej už tlačítko pryčStepper píše:Tak dvere jsem mel pres vikend rozebrany, ale nic sem neobjevil, vse je zapojeny tak jak ma byt...a okno zlobi stale. Dokonce mi i sjelo az dolu a nahoru ho uz vubec nevytah...uz sem schanel igelit, ale nakonec me jeste napadlo pri zamykani podrzet klicek a okno nastesti zajelo na poprvy bez problemu. V cem tedy muze byt chybka??? Diky moc.castro píše:asi bych sundal tapecák dveří a mrknul jestli jsou do motorku zasazeny oba dva konektory. Ten spodní myslim hlídá polohu okna, tak jestli neni někde problém v tom spodnim. Pokud tam je tak zkus kabely.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
FrajerT
Keď už ste pri tých tlačítkach, ja som ich mal tiež cez víkend vytiahnuté a nastačil som sa diviť. Pravé, teda na spolujazdcove okno má úplne iný spodok spínača, iný konektor a idú do neho podstatne hrubšie drôty ako do ľavého. Je to štandart alebo to už niekto ladil?George_D píše:Tlačítko??? Zkoušel jsi prohodit levý za pravý??? Pokud ti blbne a s klíčkem ti normálně vyjede, mohlo by to bej už tlačítko pryčStepper píše:Tak dvere jsem mel pres vikend rozebrany, ale nic sem neobjevil, vse je zapojeny tak jak ma byt...a okno zlobi stale. Dokonce mi i sjelo az dolu a nahoru ho uz vubec nevytah...uz sem schanel igelit, ale nakonec me jeste napadlo pri zamykani podrzet klicek a okno nastesti zajelo na poprvy bez problemu. V cem tedy muze byt chybka??? Diky moc.castro píše:asi bych sundal tapecák dveří a mrknul jestli jsou do motorku zasazeny oba dva konektory. Ten spodní myslim hlídá polohu okna, tak jestli neni někde problém v tom spodnim. Pokud tam je tak zkus kabely.
Když jsem měl rozdělaný okno a neměl jsem zapojený tyhle kabely tak to jezdilo taky po kouskách myslim. Už si to moc nepamatuju.Zkus to a uvidíš