Na E36 mi z tej vetracej mriežky na stredovej konzole vypadol ten tvarovaný drôtik, ktorý polohuje jednotlivé lamely všetky naraz vo vodorovnom smere. Pokúšal som sa celú mriežky vybrať, ale ako vravím, niekde to drží a než si pokazím palubku, tak sa chcem poradiť. Dá sa teda vybrať aj normálne spredu alebo treba zasa rozobrať polovicu palubovky a uvoľniť to nejako zozadu?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Demontáž vetráku
Možno je to blbá otázka, ale radšej sa spýtam, ako si mám pri neodbornej manipulácii dodrbať palubovku...
Na E36 mi z tej vetracej mriežky na stredovej konzole vypadol ten tvarovaný drôtik, ktorý polohuje jednotlivé lamely všetky naraz vo vodorovnom smere. Pokúšal som sa celú mriežky vybrať, ale ako vravím, niekde to drží a než si pokazím palubku, tak sa chcem poradiť. Dá sa teda vybrať aj normálne spredu alebo treba zasa rozobrať polovicu palubovky a uvoľniť to nejako zozadu?
Neviem presne ten typ, ale ak chceš, zajtra Ti napíšem. Auto mám totiž teraz pred vrátnicou, asi by sa blbo ksichtili, keby som teraz išiel nakuknúť do svojho auta a hneď zasa späť...Petr píše:Jaký máš?
Ale je to rok 93 a rádio je také to klasické na kazety s RDS-kovým rádiom. Zajtra Ti napíšem presne, jo?
No tak to bude ten druhý prípad. Kámoš mal ten typ s tými dvomi dierkami po bokoch v E30-ke a tie dierky tam ja nemám, tak to bude na ten imbus.Hanz píše:bud ma na krajich 2 a 2 dirky, kam strcis ostre draty nebo spejle a vythanes ven nebo 1 a 1 odklopitelnej ramecek, kde je malej imbus, kterej povysroubujes a pak vytahnes
Super chlapi, zatiaľ díky moc.