Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Demontáž vetráku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
FrajerT

#1 Příspěvek od FrajerT »

Možno je to blbá otázka, ale radšej sa spýtam, ako si mám pri neodbornej manipulácii dodrbať palubovku... :?

Na E36 mi z tej vetracej mriežky na stredovej konzole vypadol ten tvarovaný drôtik, ktorý polohuje jednotlivé lamely všetky naraz vo vodorovnom smere. Pokúšal som sa celú mriežky vybrať, ale ako vravím, niekde to drží a než si pokazím palubku, tak sa chcem poradiť. Dá sa teda vybrať aj normálne spredu alebo treba zasa rozobrať polovicu palubovky a uvoľniť to nejako zozadu?
Petr_1

#2 Příspěvek od Petr_1 »

Dá, vyndej rádio a je tam šroubek.
FrajerT

#3 Příspěvek od FrajerT »

Petr píše:Dá, vyndej rádio a je tam šroubek.
Hmmm, tak to bude ďalší problém. Mám tam totiž jedno z tých originál BMW rádií a tie idú tiež tak fantasticky ľahko vybrať... aj na to je nejaká finta? :wink:
Petr_1

#4 Příspěvek od Petr_1 »

Jaký máš?
FrajerT

#5 Příspěvek od FrajerT »

Petr píše:Jaký máš?
Neviem presne ten typ, ale ak chceš, zajtra Ti napíšem. Auto mám totiž teraz pred vrátnicou, asi by sa blbo ksichtili, keby som teraz išiel nakuknúť do svojho auta a hneď zasa späť... :P
Ale je to rok 93 a rádio je také to klasické na kazety s RDS-kovým rádiom. Zajtra Ti napíšem presne, jo? :wink:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

bud ma na krajich 2 a 2 dirky, kam strcis ostre draty nebo spejle a vythanes ven nebo 1 a 1 odklopitelnej ramecek, kde je malej imbus, kterej povysroubujes a pak vytahnes
“Ability is what you're capable of doing.”
FrajerT

#7 Příspěvek od FrajerT »

Hanz píše:bud ma na krajich 2 a 2 dirky, kam strcis ostre draty nebo spejle a vythanes ven nebo 1 a 1 odklopitelnej ramecek, kde je malej imbus, kterej povysroubujes a pak vytahnes
No tak to bude ten druhý prípad. Kámoš mal ten typ s tými dvomi dierkami po bokoch v E30-ke a tie dierky tam ja nemám, tak to bude na ten imbus.

Super chlapi, zatiaľ díky moc. :thumbsup: Cez víkend to skúsim rozobrať a uvidím, ako to pôjde.
Odpovědět