Ahoj. Poradí mi někdo? Přijel jsem a na druhý den nenastartoval. BMW E36, 325TD, r.v.1992. Svítí oranžová kontrolka vstřiku. Relátka cvakají, čerpadlo funguje (zkoušel jsem ho na přímo) ale pořád se to chová jako zavzdušněné. Vlastně do čerpadla nejde proud. Z diagnostikou to nekomunikuje. Netuším kde je zakopaný pes. Jestli někdo ví, či tuší a poradí tak to bude moc fajn. Předem díky.
Napsal jsi to trochu zmateně.. Takže podávací čerpadlo v nádrži naftu tlačí, ale vstřikovací už ji nedává? Z výfuku ti teda nejde nic? Hele, v TDS se nevyznám, ale hledej od těch nejprimitivnějších věcí.. Máš tam dost nafty? Co naftovej filtr? Nemáš v něm vodu? Není někde povolená nebo prasklá nějaká hadička? Pak zkus povolit přívodní hadičku do vstřik. čerpadla a pusť elektriku.. Valí z ní nafta? Jo a ještě mě napadlo.. Co ten chcípací elektroventil, co zavírá přívod nafty?
No hoši, keď svieti oranž. kontrolka vstrekovania a s diagnostikou to nekomunikuje, tak to bude jedine elektronická závada. Skús tú diagnostiku niekde inde, príp. priamo Bosch.