kluci poradte, ty senzory tam jsou, vedou od nich i kabliky, kdyz dam zpatecku tak mi to zapiska, ovsem taky ne pokazdy ale kdyz se k necemu priblizim tak reakce zadna, nevite kde muze byt chyba?
zapískání je hláška o chybě... asi tio nepojede jeden ze senzorů....dej zpátečku při zaplém klíčku a běž k čidlům to které bude tikat je ok ..ty co jsou hluché ...KO .....tady bych začal
caute mam e 36 compact vzadu pod narazníkem me visí nejake fajky.asi to budou senzory ale ve fajich nejsou cidla .kdyz dam spatecku tak to piska a nemam zadne diry v narazníku .nejsem si jisty ale asi to bude taky ono.nevis nahodou kolik stoji ty cidla do faje?jen se tak ptam ,zatim nemam v umyslu s tim nic delat protoze me cekaji dulezitejsi opravy
tak dva senzory mi nejdou znamena to ze nefunguje cely system?? čidla budou asi ok, ale ty kabely uz nekdo opravoval,, jeden je kompletne opaleny od vyfuku zbytek ruzne napojovane a izolovane lepici paskou atd
calif píše:tak dva senzory mi nejdou znamena to ze nefunguje cely system?? čidla budou asi ok, ale ty kabely uz nekdo opravoval,, jeden je kompletne opaleny od vyfuku zbytek ruzne napojovane a izolovane lepici paskou atd
Mám doma nějaký fotky těch čidel a kabelů, pokud chceš tak pošlu, dej mail do SZ
Stanley píše:caute mam e 36 compact vzadu pod narazníkem me visí nejake fajky.asi to budou senzory ale ve fajich nejsou cidla .kdyz dam spatecku tak to piska a nemam zadne diry v narazníku .nejsem si jisty ale asi to bude taky ono.nevis nahodou kolik stoji ty cidla do faje?jen se tak ptam ,zatim nemam v umyslu s tim nic delat protoze me cekaji dulezitejsi opravy
calif píše:tak dva senzory mi nejdou znamena to ze nefunguje cely system?? čidla budou asi ok, ale ty kabely uz nekdo opravoval,, jeden je kompletne opaleny od vyfuku zbytek ruzne napojovane a izolovane lepici paskou atd
ano ..musí být funkční všechny jinak ..eror ....pokud máš chybu na el. inst vem čidla a vyzkoušej je v štekru který je ok a máš jasno ...jinak konektory lze zakoupit v bmw zcela běžne jen se liší dle typu senzoru