Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Parkovaci senzory e36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

kluci poradte, ty senzory tam jsou, vedou od nich i kabliky, kdyz dam zpatecku tak mi to zapiska, ovsem taky ne pokazdy :( ale kdyz se k necemu priblizim tak reakce zadna, nevite kde muze byt chyba? :?:
kosa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kosa »

zapískání je hláška o chybě... asi tio nepojede jeden ze senzorů....dej zpátečku při zaplém klíčku a běž k čidlům to které bude tikat je ok ..ty co jsou hluché ...KO .....tady bych začal
calif

#3 Příspěvek od calif »

dobre, zkusim to, dekuji za reakci
Stanley

#4 Příspěvek od Stanley »

caute mam e 36 compact vzadu pod narazníkem me visí nejake fajky.asi to budou senzory ale ve fajich nejsou cidla .kdyz dam spatecku tak to piska a nemam zadne diry v narazníku .nejsem si jisty ale asi to bude taky ono.nevis nahodou kolik stoji ty cidla do faje?jen se tak ptam ,zatim nemam v umyslu s tim nic delat protoze me cekaji dulezitejsi opravy :(
calif

#5 Příspěvek od calif »

to nevim, ale levne to rozhodne nebude a jsou tam čtyri :)
calif

#6 Příspěvek od calif »

tak dva senzory mi nejdou :( znamena to ze nefunguje cely system?? čidla budou asi ok, ale ty kabely uz nekdo opravoval,, jeden je kompletne opaleny od vyfuku :) zbytek ruzne napojovane a izolovane lepici paskou atd :(
Tashiro

#7 Příspěvek od Tashiro »

calif píše:tak dva senzory mi nejdou :( znamena to ze nefunguje cely system?? čidla budou asi ok, ale ty kabely uz nekdo opravoval,, jeden je kompletne opaleny od vyfuku :) zbytek ruzne napojovane a izolovane lepici paskou atd :(

Mám doma nějaký fotky těch čidel a kabelů, pokud chceš tak pošlu, dej mail do SZ
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Maikl »

Stanley píše:caute mam e 36 compact vzadu pod narazníkem me visí nejake fajky.asi to budou senzory ale ve fajich nejsou cidla .kdyz dam spatecku tak to piska a nemam zadne diry v narazníku .nejsem si jisty ale asi to bude taky ono.nevis nahodou kolik stoji ty cidla do faje?jen se tak ptam ,zatim nemam v umyslu s tim nic delat protoze me cekaji dulezitejsi opravy :(

co sis to koupil..? žes to ani neprohlížel..
kosa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od kosa »

calif píše:tak dva senzory mi nejdou :( znamena to ze nefunguje cely system?? čidla budou asi ok, ale ty kabely uz nekdo opravoval,, jeden je kompletne opaleny od vyfuku :) zbytek ruzne napojovane a izolovane lepici paskou atd :(

ano ..musí být funkční všechny jinak ..eror ....pokud máš chybu na el. inst vem čidla a vyzkoušej je v štekru který je ok a máš jasno ...jinak konektory lze zakoupit v bmw zcela běžne jen se liší dle typu senzoru
Odpovědět