Heh, už nevím, jak to lépe napsat. Prostě čepy jsou pro každé rameno jiné, takže nedáš.Ranger_Zx píše:aha, takze jsou dve moznosti, M3 a e30, heh a dam do pripadneho ramena m3/e30 cep pro e36?Speedy píše:No do e36 ramena, ktery neni z M3 cep z e30 nedas na 100000%.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
predni cep ramene, rozdil mezi e30 a e36 - kompatibita? help
-
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, ja uz to pobral jen jsem to mozna blbe napsal, uz mam objednane e36 PP rameno s cepemSpeedy píše:Heh, už nevím, jak to lépe napsat. Prostě čepy jsou pro každé rameno jiné, takže nedáš.Ranger_Zx píše:aha, takze jsou dve moznosti, M3 a e30, heh a dam do pripadneho ramena m3/e30 cep pro e36?Speedy píše:No do e36 ramena, ktery neni z M3 cep z e30 nedas na 100000%.
dik za pomoc
-
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
Mam ten samy problem...Taky rameno z e30 ale LPRanger_Zx píše:v pohode, ja uz to pobral jen jsem to mozna blbe napsal, uz mam objednane e36 PP rameno s cepemSpeedy píše:Heh, už nevím, jak to lépe napsat. Prostě čepy jsou pro každé rameno jiné, takže nedáš.Ranger_Zx píše:aha, takze jsou dve moznosti, M3 a e30, heh a dam do pripadneho ramena m3/e30 cep pro e36?
dik za pomoc

-
- Kontaktovat uživatele:
z vrakace za 1000 prej nebylo bourane, tak snadHanz318iS píše:Mam ten samy problem...Taky rameno z e30 ale LPRanger_Zx píše:v pohode, ja uz to pobral jen jsem to mozna blbe napsal, uz mam objednane e36 PP rameno s cepemSpeedy píše: Heh, už nevím, jak to lépe napsat. Prostě čepy jsou pro každé rameno jiné, takže nedáš.
dik za pomocSkoda,ze jses az z Brna,mohli jsme to changnout...Me by nejak nevadilo ze bych mel treba 2 z e30 kdyz to na vlastnostech neni znat,jen je trochu tvrdsi...Jinak koukal jsem taky po novem a vyslo by me asi na 5000 a na to seru
az to e30 rameno vyndam, budu ho mit navic, mas zajem? odkud jses ty? mam obcas cesty ruzne tudy a tamhletudy
... jen se zeptam ... zacal jsem ted resit vuli v rizeni ... na kanalu jsem zjistil obrovskou vuli v ulozeni ramene viz. toto. http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=100572 ... pral bych si, at je to timto, jen me zajima, jestli ma byt v pohybu ramene v tomto ulozeni viditelna vule nebo nema ... proste jestli muze byt vibrace zpusobena vuli v tomto ulozeni ramene
- Přílohy
-
- rameno.jpg (25 KiB) Zobrazeno 561 x