zlaty BMW klub, kdyby nekdo nahodou resil zrovna podobny problem, je zde toto:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... dvzdusneni
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=spojka
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vibrace spojk. pedálu
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Ranger_Zx píše:diky, myslel jsem si to, jdu pohledat nejakej navodek jak se to odzvdusnujePavel H píše:Zavzdusnene. Tedy za predpokladu, ze to dali dobre dohromady..
Přesně jak píše Pavel. pokud je to dobře poskládaný, máš to zavzdušněný.. Odvzdušňuje se úplně stejně jako brzdy.. Dolít kapalinu, sešlápnout pedál a držet, povolit odvzdušňovák, utáhnout a pustit pedál.. Několikrát zopakovat, dokud nepůjde čistá kapalina bez bublin a spojka nebude OK..

-
- Kontaktovat uživatele:
a leje se tam DOT4 jako do brzd ze?dsvatos píše:Ranger_Zx píše:diky, myslel jsem si to, jdu pohledat nejakej navodek jak se to odzvdusnujePavel H píše:Zavzdusnene. Tedy za predpokladu, ze to dali dobre dohromady..
Přesně jak píše Pavel. pokud je to dobře poskládaný, máš to zavzdušněný.. Odvzdušňuje se úplně stejně jako brzdy.. Dolít kapalinu, sešlápnout pedál a držet, povolit odvzdušňovák, utáhnout a pustit pedál.. Několikrát zopakovat, dokud nepůjde čistá kapalina bez bublin a spojka nebude OK..
-
- Klubové ID: 98
Rozhodne DOT4. Je to stejna nadoba. nejlepe stejna jaka tam je. Tedy pokud jsi nekdy menil a vis co jsi tam lil.Ranger_Zx píše:a leje se tam DOT4 jako do brzd ze?dsvatos píše:Ranger_Zx píše:diky, myslel jsem si to, jdu pohledat nejakej navodek jak se to odzvdusnuje