zdravim . Mam dotaz, 325i coupe,dvouzonova klima, jsou to takovy ty dva čudliky vedle ovladani ventilace......jenže nápln je prázdná, nedávno sem ho koupil, tak ani nevim jestli to vubec fungovalo, ale pry ano, jde o to ze mi to ted fouká pořád jen studený, klima samo vypnutá..........chápu to tak ze s prazdnou klimou mi vždy pujde jen studeny vzduch?? ikdyz je tlacitko klimy vypnute??? dik za odpovedi
Presne ten myslim .... u me to bylo tohle .... jinak nevim a kam mas to foukani nastaveny ? Jestli to mas na ridice tak tam ti teplej vzduch nepujde. Zkus to nastavit na celni sklo jestli to tak nemas.
Teplý vzduch by měl foukat i bez klimy! Nastav foukaní na okno a ne na řidiči. Pokud si přečteš příručku k autu, máš tam napsané že pokud vzduch fouká na řidiče je chladný aby neusínal.
tak klimou to opravdu neni ted sem se na to ptal, kdyz to nastavim na okno tak to teply jde.........ale zas se mi zda ze porad jen teplý ))) pakárna, no zkusim to, děkuji za odpovedi
tak sem to vyzkousel prepnout na ty okna, topi to, ale trva podle me delsi dobu nez to zareaguje na zmenu polohy ovladace na teplotu ale jde to. takze myslim ze mam vyreseno