nejde mi pravá stahovačka. Když stisknu, ozve se odněkud zepředu takové elektrické cvaknutí. Zároveň jsem zjistil, že mi nehřeje pravé zrcátko. Když jsem zkoumal pojistky, nabyl jsem dojmu, že obě stahovačky jsou na jedné a obě zrcátka taky, takže pojistka je asi blbost. Napadá vás něco? Dík
nejde mi pravá stahovačka. Když stisknu, ozve se odněkud zepředu takové elektrické cvaknutí. Zároveň jsem zjistil, že mi nehřeje pravé zrcátko. Když jsem zkoumal pojistky, nabyl jsem dojmu, že obě stahovačky jsou na jedné a obě zrcátka taky, takže pojistka je asi blbost. Napadá vás něco? Dík
Zkusils přehodit ten vypinač? pokud to stále nefunguje, tak sdělej tapec a zkus hodit elektriku přímo do motorku (musíš zdělat kryt na motorku), jinak vydělat celý motorek je vcelku umění, jelikož jsou táhla přinýtovaná ke dveřím, takže odvrtat a pak přišroubovat nebo znovu přinýtovat. Měl jsem na kupínu uhlíky v háji, tak jsem je před 3 týdnama měnil.
K tomu zrcátku: Dá se štelovat? Jde o to, že výhřev je napájen od motorku, takže pokud se motorek točí, tak hledat závadu již jen mezi motorkem a sklíčkem nebo přímo ve sklíčku.
Fx píše:K tomu zrcátku: Dá se štelovat? Jde o to, že výhřev je napájen od motorku, takže pokud se motorek točí, tak hledat závadu již jen mezi motorkem a sklíčkem nebo přímo ve sklíčku.
Pravda, pravda, štelovat jde, to mě nenapadlo. Takže mám vyndat sklíčko? Nějaký fígl, abych ho nezlomil, nenaštípnul, a tak?
Já vyndaval zatím jen emkový, a to tak, že jsem vzal plastovej zouvák na gumy na silniční kolo, zespoda zrcátko vydloubl a pak jsem za něj zabral a šlo ven, je tam jen nacvaklý.