Ahoj všem, pořídil jsem si E36 325TD. Od začátku mám problém nahodit ho. Když je motor studenej, tak chytá celkem spolehlivě, ale jakmile se trošku zahřeje, tak mi startér točí jak naprázdno. Chytne až po 5 - 10 sec. Už nevim, čim by to mělo být. Setkal jste se s tím někdo? Jak se to dá odstranit? Díky moc za rady!!!!!
hlava vstřikovacího čerpadlo .... repasovat nebo koupit nové čerpadlo 100% ... všechny jiné rady výše ti nepomohou
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
zdravim vas.mam e36 325tds r.v.93 a mam uplne rovnaky problem.. tiez som uz poskusal vsetko mozne a uz to vychadza len na cerpadlo. Nedavno som sa dozvedel ze odjanuara 95 do tychto aut montovali cerpadla s frekvencnym snimacom polohy bezca elektromechanickej hlavy cerpadla... do tohto roku boli odporove (uhlihova draha bezca) a ta sa casom a nekvalitnym palivom zvykla opotrebovat..a to je kamen urazu tychto zlych startov za tepla.. Tak som rozmyslal ze ked uz robit repas tak radsej trosku dam viac za taketo cerpadlo..len je tam vraj aj elektrika trosku ina a aj RJ motora s obvodom ktory generuje frekvenciu.
Tak sa chcem spytat ci uz ma niekto s takymto niecim skusenost pripadne viac info o tom ako by som to mohol urobit... dakujem