Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Manuál kecá

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ferlin

#1 Příspěvek od ferlin »

Kua, v manuálo kecajó. Měnil jsem olej, podle manuálu tam má přijít 4l, tož jsem tam nalél 4l a do řiti, olej na spodní rysce.
Takže do motoru M43 má přijít správně víc než jen 4l, šacuju to na pět litró.
Kua, abych letr dokopovál. :lol:
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Mělo by tam být myslím 4,5... Pro ISo manuál taky kecá.. Píšou 4,5 a padlo tam rovných 5.. Asi do toho nepočítají výměnu filtru, tam se nějaký to decko taky ztratí..
ferlin

#3 Příspěvek od ferlin »

No ja, ale každý normální člověk, když mění olej tak také mění feltr, né? Tož to jsó hňupi v tém Mněchově. To mja nasráli. :lol:
plysakmartin
Klubové ID: 1651

#4 Příspěvek od plysakmartin »

ferlin píše:No ja, ale každý normální člověk, když mění olej tak také mění feltr, né? Tož to jsó hňupi v tém Mněchově. To mja nasráli. :lol:
:lol: Ty woééééé to je hukóóót, takhle krásnou moravštinu jsem neslyšel od doby co jsem tam byl na vojně !!!! :Poklona:
ferlin

#5 Příspěvek od ferlin »

plysakmartin píše:
ferlin píše:No ja, ale každý normální člověk, když mění olej tak také mění feltr, né? Tož to jsó hňupi v tém Mněchově. To mja nasráli. :lol:
:lol: Ty woééééé to je hukóóót, takhle krásnou moravštinu jsem neslyšel od doby co jsem tam byl na vojně !!!! :Poklona:

Tož nebój ogare. Já též dovedo mlovet tó spisovnó češtinó, ale taková hanáčtěna, to je balzám. :lol:

Jo, čeština je nejkrásnější a nejbohatší jazyk na světě. A což teprv nářečí. Já nejsem Hanák, jen to tak zkouším. Měli jsme na vojně jednoho Hanáka, a ten když mě požádal o zápalky, byl jsem v prdeli: "Dej sem te serke." Pokud to člověk řekne rychle, bez mezer, tak to ani nevypadá jako čeština. :lol:
plysakmartin

#6 Příspěvek od plysakmartin »

ferlin píše:
plysakmartin píše:

Tož nebój ogare. Já též dovedo mlovet tó spisovnó češtinó, ale taková hanáčtěna, to je balzám. :lol:

Jo, čeština je nejkrásnější a nejbohatší jazyk na světě. A což teprv nářečí. Já nejsem Hanák, jen to tak zkouším. Měli jsme na vojně jednoho Hanáka, a ten když mě požádal o zápalky, byl jsem v prdeli: "Dej sem te serke." Pokud to člověk řekne rychle, bez mezer, tak to ani nevypadá jako čeština. :lol:
Jojo, já vím, první tři měsíce na vojně jsem strávil v Lipníku nad Bečvou a než jsem si na to nářečí zvykl, tak jsem byl docela vyřízenej :lol: . Kolikrát po mně někdo něco chtěl a já nevěděl co :lol: . Ale zase musím uznat, že moraváci jste nejpohodovější lidi !!! S lidma se kterýma jsem se setkal na vojně jsem stále v kontaktu prakticky jenom s moravákama :wink:
chitos
Klubové ID: 1140

#7 Příspěvek od chitos »

Jak sem si vás tu četl tak zjišťuju že su tu hanák čechuň a ja valach jako poleno.Jo a stěma filtrama je to tak nepočítajů s tů vyměnů.Jinak v Hranicách sem byl na vojně tež a do lipnaka sem vozil gumy na střeldy :P
spirax

#8 Příspěvek od spirax »

To Ferlin .... Ješte trocho tréningo a ta hanáčtěna tě pude bezvadně ... :wink:
plysakmartin

#9 Příspěvek od plysakmartin »

:lol: :lol: :lol:
ferlin

#10 Příspěvek od ferlin »

spirax píše:To Ferlin .... Ješte trocho tréningo a ta hanáčtěna tě pude bezvadně ... :wink:

Tož dík za oznáňó. Vepelojo to. I když nejsó hanák, to nářečó milojo. :lol:
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od nicoczech »

Chcípám skusil sem si rychle říct to s těma sirkama a jako moc RESPEKT
Corp

#12 Příspěvek od Corp »

plysakmartin: ja jsem z Lipníku a nepřipadá mi, že by tady bylo jiné nářečí, spíš takový ty klasický moravácký výrazy jako "rožni, šufan, erteple, sopel" atd :D
Kami1
Klubové ID: 2167

#13 Příspěvek od Kami1 »

ja mam é36
Danny Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1821

#14 Příspěvek od Danny Moderátor »

ferlin píše:
spirax píše:To Ferlin .... Ješte trocho tréningo a ta hanáčtěna tě pude bezvadně ... :wink:

Tož dík za oznáňó. Vepelojo to. I když nejsó hanák, to nářečó milojo. :lol:
to bode trvat eště dlóho napřéklad v té posledni větě oznáni a nářeči
Odpovědět