Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 jak sundat tapec LP dveří??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yuri
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Yuri »

Mám malej problem...Při stahování řidičového okna se mi začli ozývat nějaké křupavé zvuky a sem tam se zasekne-tak se chcu mrknout co tam je rozbité,ale narazil sem na problem že nefim jak sundat tapec...Všecky šrouby sem odšrouboval ale tapec nešel a nechtěl sem to rvat nějak na sílu,abych něco nedojebal a navíc tam mám airbag...Ví někdo jak na to :roll: ???Díkes :wink:
Toydolls

#2 Příspěvek od Toydolls »

Yuri píše:Mám malej problem...Při stahování řidičového okna se mi začli ozývat nějaké křupavé zvuky a sem tam se zasekne-tak se chcu mrknout co tam je rozbité,ale narazil sem na problem že nefim jak sundat tapec...Všecky šrouby sem odšrouboval ale tapec nešel a nechtěl sem to rvat nějak na sílu,abych něco nedojebal a navíc tam mám airbag...Ví někdo jak na to :roll: ???Díkes :wink:
Vzdyt je to velmi jednoduche :wink:
Predne kdyz do toho pudes nemej klicek ve spinacce kuli BAGu, pokud chces mit jistotu tak odpoj baterku (ale ja bych to nedelal,jen kdyby si pak potreboval delat neco s BAGem)
Kdyz to odsroubujes, tak kolem dokola (krome teda horniho strany u skla) to drzi jako dalsich X aut na takovych cvokach cili opatrne pod ten tapec trebas dole v rohu zajed sroubovakem a zapaci - kapanek to drzi a jak povoli prvni pak uz to pude dobre - ve finale to vysunes nahoru (drzi to u okna a na zamykacim cudliku).
Jeste snad pootoc klicku otevirani a vycvakni el. ovladani zrcatek, nez to budes uplne odendavat.

==
Jinak si sezen TIS je to tam vsechno rozkreslene, nebo zagoogly a nejdes to do 5ti minut.

EDIT:
Jinak nevim zda si to udelal,ale pod listou sou taky srouby:)
Yuri
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Yuri »

díkes...Zítra to otestuju...
droban
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od droban »

pak dej vedet co to je,taky mi to zaclo delat to stejny,mel sem to cely rozdelany a zadnou zavadu sem nenasel.spatne mi to zajizdelo a krupe v tom,tak sem namazal gumu silikonovym sprejem a uz to aspon dobre zajizdi ale krupe to porad :D .diky
3nge
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od 3nge »

droban píše:pak dej vedet co to je,taky mi to zaclo delat to stejny,mel sem to cely rozdelany a zadnou zavadu sem nenasel.spatne mi to zajizdelo a krupe v tom,tak sem namazal gumu silikonovym sprejem a uz to aspon dobre zajizdi ale krupe to porad :D .diky
jeste sem nevidel e46 kde to nekrupe :)
Yuri
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Yuri »

Já už jich viděl kde to nekřupalo...No snad to půjde levně odstranit... :lol:
Odpovědět