Yuri píše:Mám malej problem...Při stahování řidičového okna se mi začli ozývat nějaké křupavé zvuky a sem tam se zasekne-tak se chcu mrknout co tam je rozbité,ale narazil sem na problem že nefim jak sundat tapec...Všecky šrouby sem odšrouboval ale tapec nešel a nechtěl sem to rvat nějak na sílu,abych něco nedojebal a navíc tam mám airbag...Ví někdo jak na to

???Díkes

Vzdyt je to velmi jednoduche
Predne kdyz do toho pudes nemej klicek ve spinacce kuli BAGu, pokud chces mit jistotu tak odpoj baterku (ale ja bych to nedelal,jen kdyby si pak potreboval delat neco s BAGem)
Kdyz to odsroubujes, tak kolem dokola (krome teda horniho strany u skla) to drzi jako dalsich X aut na takovych cvokach cili opatrne pod ten tapec trebas dole v rohu zajed sroubovakem a zapaci - kapanek to drzi a jak povoli prvni pak uz to pude dobre - ve finale to vysunes nahoru (drzi to u okna a na zamykacim cudliku).
Jeste snad pootoc klicku otevirani a vycvakni el. ovladani zrcatek, nez to budes uplne odendavat.
==
Jinak si sezen TIS je to tam vsechno rozkreslene, nebo zagoogly a nejdes to do 5ti minut.
EDIT:
Jinak nevim zda si to udelal,ale pod listou sou taky srouby:)