Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

budiky AIR BAG kontrolka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
wang

#1 Příspěvek od wang »

vymenil sem budiky protoze sem mel verzi s hodinami a ted mi po probehnuti blika kontrolka od airbagu nevi nekdo jak tu chybu odstranit?(BMW e36 93r.v. m43 motor 1,6i) :?:
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Pouze na diagnostice.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

S nejvetsi pravdepodobnosti tam bude jiny software.Neni to tak jednoduche,i kdyz dily vypadaji stejne,muzou le v mnohem lisit.

Vymenil bych jeste jednotku airbagu za tu z kompakta -)))Ted si sice delam prdel,ale dej tam ty stare a pokud bude vse Ok,je evidentni ze nebudou pasovat.Nicmene chyba v bagu uz muze byt zaznamenana...

Ani bych se tomu nedivil,kdyz nepasujou dily mezi sebou v rade E36 s dilama s jinou motorizaci.Namatkou treba budiky,BC atd -))))Jsou vsecky sice stejne,ale lisi se prave pouzitym sofwerem co je uvnitr.A ten nevymenis,nebo nevymenis lehce,pokud nemas prislusny programator,spravny soft a hlavne,nevis li co jsou tam pouzite za IO.A muzu te ujistit,ze jsou to takovi parchanti,ze na nekterych obvodech maji svuj zakaznicky popis.I kdyz je to naprosto standartni obvod,ma optoti beznemu z maloobchodni site zcela jine oznaceni,aby to maximalne ztizili ten soft vytahnout z nich ven -))))
wang

#4 Příspěvek od wang »

daval sem tam z5 ty puvodni a delalo to uz i tam... takze se asi te diagnostice nevyhnu... :roll:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Mě pro změnu diagnostika hlásí chybu kontrolky airbagu. Ta samozřejmě nesvítí, ale žárovku mám 110% v pořádku. Takže to budu muset asi celý rozebrat :-/
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matiz »

Ono se neni cemu moc divit,na bygu jsou zavady povetsinou trvale...
Koby
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Koby »

Vytáhnul jsi baterku když si to měnil?

Já ne:) Hrál jsem s palubkou nedávno... Začla blikat kontrolka, po chilce jenom svítila...

Odstraněno na diagnostice. :)
porsacek
Klubové ID: 787

#8 Příspěvek od porsacek »

Jo baterku to chce odpojit ja menil volant za 3 rameno a baterka zapojena a taky jsem musel na diag .
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Dave »

Já byl dnes taky na diagnostice (ne origo, nějaká univerzální s výměnnými konektory) kvůli svítící kontrolce airbagu která začala z ničeho nic svítit.
Z řídící jednotky airbagů se načetly chyby odpovídající havárii která se stala. Ale zůstávají tam i po smazání! Navíc tam zůstala i chyba kterou jsme záměrně vytvořili (odpojením senzoru predpínače pásů). Elektrikář mi tvrdí že je problém v řídící jednotce. Mám už domluvenou druhou a vyzkoušíme je prohodit.
Pokud bude špatná, je opravdu nutné koupit druhou nebo jí dokážou v BMW přeprogramovat? Ty chyby se tam objevily cca rok po opravě.
Tak jak tak si na origo diag zajedu pro jistotu.
wang

#10 Příspěvek od wang »

Koby píše:Vytáhnul jsi baterku když si to měnil?

Já ne:) Hrál jsem s palubkou nedávno... Začla blikat kontrolka, po chilce jenom svítila...

Odstraněno na diagnostice. :)
tak stejne se mi to povedlo aj ta kontrolka to dela stejne :lol: budu tam muset sjet BTW nedela to nekdo za nejakou rozumnou cenu v Brne?
Maslista

#11 Příspěvek od Maslista »

Já mám pro změnu problém že mi nesvítí kontrolka co signalizuje elektronickou závadu .. takovej ten žlutej motor..
měla by se rozsvědcovat při zapnutí zapalování..? :oops:
wang

#12 Příspěvek od wang »

nemela sviti jen ty zakladni cerveny + bagy
Koby
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Koby »

:D Hele, opravit tu kotnrolku je otázka stovky... Hlavně s tim nejezdi do autoroz. servisu
Odpovědět