Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
teplotní čidlo na bloku
-
- Klubové ID: 701
Zdar.Poraďte.Mám e36 r.v.94 1,6i M43.Pod sáním jsou dvě čidla na snímání teploty,jedno vede do budíků a druhé vede po řídící jednotky,je to tak?Potřebuji je obě vyměnit a zatím na to nemám klíč nha vyndání.Ale k věci,potřebuji čísla těch čidel abych je mohl ještě dnes objednat.Nemáte je někdo venku,mrkněte na ně PROSIM.Kupuji je v elitu ale moc se v tom nevyznám.Dikec
-
Takže chci poděkovat všem co my poradili ohledně vysokého volnoběhu.Měl jsem s tím problémy asi půl roku,kdybych vás poslechl a zkusil ty vyměnit obě čidla teploty uštřil bych peníze které jsem do toho zainvestoval.Koupil jsem váhu,volnob.ventyl,lambdasondu atd.. a nic.Teď jsem je jen prohodil a přesně jak jste říkali ,auto má volnoběh v pořádku a ručička na teplotu blbne.Takže je to jasné.Už je objednané nové.Ještě jednou děkuji
ahoj, ja mam podobny problem. na diagnostike mi to vyhadzuje spatne cidlo teploty. auto nestartuje ked je motor studeny. nema sytic v podstate, lebo cidlo detekuje teplotu 120 stupnov(resp.provozni teplotu). cislo (ze vraj) v servise vymenili za nove a ukazovalo to stale...poradili mi vymenu riadiacej jednotky..autii ide inak normalne, tak mi to pride divne. napis to este raz, ako je to s tymi cidlami???bretajun píše:Takže chci poděkovat všem co my poradili ohledně vysokého volnoběhu.Měl jsem s tím problémy asi půl roku,kdybych vás poslechl a zkusil ty vyměnit obě čidla teploty uštřil bych peníze které jsem do toho zainvestoval.Koupil jsem váhu,volnob.ventyl,lambdasondu atd.. a nic.Teď jsem je jen prohodil a přesně jak jste říkali ,auto má volnoběh v pořádku a ručička na teplotu blbne.Takže je to jasné.Už je objednané nové.Ještě jednou děkuji
-
kouká nejsi sám co mi píše že má podobný problém.Ty čidla jsou dvě vedle sebe na bloku motoru.Jedno čidlo snímá teplotu a posílá udaje do řídící jednotky (to bylo to moje špatné) a druhé snímá a posílá do palubky na ukazatel teploty.Mě to dělalo že jsem nastartoval v pohodě ale čím větší otáčky tím větší volnoběh.Počítač mi nenašel žádnou chybu.Po radě s klukama z bmw klubu jsem vypojil konektory z obou čidel a prohodil jsem je a sledoval při jízdě co bude dělat ukazatel teploty na palubce.Podle očekávání chvilku to bylo ok. a pak mi začla ručička blbnout,padala při ohřátém motoru a zas stoupala,dělala si co chce.Vlnoběch který běžel na druhé čidlo byl ok.johnny316 píše:ahoj, ja mam podobny problem. na diagnostike mi to vyhadzuje spatne cidlo teploty. auto nestartuje ked je motor studeny. nema sytic v podstate, lebo cidlo detekuje teplotu 120 stupnov(resp.provozni teplotu). cislo (ze vraj) v servise vymenili za nove a ukazovalo to stale...poradili mi vymenu riadiacej jednotky..autii ide inak normalne, tak mi to pride divne. napis to este raz, ako je to s tymi cidlami???bretajun píše:Takže chci poděkovat všem co my poradili ohledně vysokého volnoběhu.Měl jsem s tím problémy asi půl roku,kdybych vás poslechl a zkusil ty vyměnit obě čidla teploty uštřil bych peníze které jsem do toho zainvestoval.Koupil jsem váhu,volnob.ventyl,lambdasondu atd.. a nic.Teď jsem je jen prohodil a přesně jak jste říkali ,auto má volnoběh v pořádku a ručička na teplotu blbne.Takže je to jasné.Už je objednané nové.Ještě jednou děkuji