Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
piskaní z motoru E 36
Sem vždy prostříkal altík WDčkem tak jednou za 14 dnů a bylo ticho, hlavně mezi řemenici a altík ( jak se to točí ) už jsem chtěl taky měnit ložisko, ale jak bylo psáno ohřálo se a ticho
Pak jsem koupil kryt pod řemenici chladič od trojúhelníků co vede ( myslím ten velký kryt ) a už nemusím prostříkávat altík, už je ticho, ten bordel furt cákal na řemenice a dostával se bordel i k altiku

Pak jsem koupil kryt pod řemenici chladič od trojúhelníků co vede ( myslím ten velký kryt ) a už nemusím prostříkávat altík, už je ticho, ten bordel furt cákal na řemenice a dostával se bordel i k altiku

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Má řetěz... A výdrž? Záleží jak se k němu kdo choval a kde a jak jezdil.. Pokud měnil olej jak měl, nehonil studenej motor a jezdil dálky, může motor v poho vydržet ještě dlouho.. Pokud mu někdo dával kotel, honil ho po městě studenej a prděl na údržbu, může být už dvakrát po smrti.. Chce to posuzovat konkrétní kus...
cau moc dik .dlouho jsem tu nebyl takze to ctu az ted a mate pravdu presne - po zahrati ,nebo kdyz tomu dam tak to prestane necham ho odpocinout nastartuju a zas.takze to bude asi ono ale nevim co je to ten altik a kde to mam hledat napiste me prosim jeste kde to je at vim co mam zkoumat.chci to zkusit promazata uvidim .rad bych se toho turba zbavil nekdy je to fakt hlasity .dikes za pomoc
cau moc dik .dlouho jsem tu nebyl takze to ctu az ted a mate pravdu presne - po zahrati ,nebo kdyz tomu dam tak to prestane necham ho odpocinout nastartuju a zas.takze to bude asi ono ale nevim co je to ten altik a kde to mam hledat napiste me prosim jeste kde to je at vim co mam zkoumat.chci to zkusit promazata uvidim .rad bych se toho turba zbavil nekdy je to fakt hlasity .dikes za pomoc
-
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Altik je alternator. A najdes ho v motorovem prostoru
Vypada takhle http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=22 a mel bys ho najít podle toho, ze knemu vede remen.

nejako casto pises o tom kryte pod motor uz to citam asi stvrty krat.Slid píše:Sem vždy prostříkal altík WDčkem tak jednou za 14 dnů a bylo ticho, hlavně mezi řemenici a altík ( jak se to točí ) už jsem chtěl taky měnit ložisko, ale jak bylo psáno ohřálo se a ticho![]()
Ale nevadi treba sa poucit. Ja ten kryt tam mam povodny origos jak som kupoval auto. Je to fakt dobra vec, v 1. rade nejde bordel z cesty do kladky a remena, v 2. rade je tam taka pena ktora tlmi zvuk a motor je o dost tichsi.
jj je to tak, ono tady je HIT napsat nové téma než použít tlačítko Hledatmarek26 píše:nejako casto pises o tom kryte pod motor uz to citam asi stvrty krat.Slid píše:Sem vždy prostříkal altík WDčkem tak jednou za 14 dnů a bylo ticho, hlavně mezi řemenici a altík ( jak se to točí ) už jsem chtěl taky měnit ložisko, ale jak bylo psáno ohřálo se a ticho![]()
Ale nevadi treba sa poucit. Ja ten kryt tam mam povodny origos jak som kupoval auto. Je to fakt dobra vec, v 1. rade nejde bordel z cesty do kladky a remena, v 2. rade je tam taka pena ktora tlmi zvuk a motor je o dost tichsi.

mě to vždy pískalo a po vyjmutí napínací kladky to přestalo a ted jsem zkusil vyjmout jen klínák a dát ho jakoby obrácenízadníčástí dopředu a taky to přestalo....taky jsem zjistil že mám kousek ulomené řemenice ,,je to nejspodnější u 6 válcového motoru???mohlo by to být příčinou,ono to přímo do tý řemenice nezasahuje tak nevim je to jen ta krajní část...pro lepčí orientaci a přehled kde je to odlomený přidávám nákres..děkuji za rady ,,popř zda-li je možná výmněna bez razantníh zásqahů..a jak na to?dik