Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bliká ABS
-
- Klubové ID: 1651
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
nevyzkratoval jsi to pri vymene baterky? nezapojil si ji omylem opacne? doufej ze neodesla RJ ABSwilda píše:.....vetru se semMenil jsem baterku a ted kdyz je tam nova, sviti mi kontrolka ABS, desticky s cidlem jsem menil nedavno. Myslel jsem ze po ujeti x km zhasne, ale nic. je to e36 1.6 Netusite nekdo?
Diky

.....opacne nemilo píše:nevyzkratoval jsi to pri vymene baterky? nezapojil si ji omylem opacne? doufej ze neodesla RJ ABSwilda píše:.....vetru se semMenil jsem baterku a ted kdyz je tam nova, sviti mi kontrolka ABS, desticky s cidlem jsem menil nedavno. Myslel jsem ze po ujeti x km zhasne, ale nic. je to e36 1.6 Netusite nekdo?
Diky

-
- Kontaktovat uživatele:
nejde o desky ale o čídlo, nebo jeho vedeníwilda píše:.....opacne nemilo píše:nevyzkratoval jsi to pri vymene baterky? nezapojil si ji omylem opacne? doufej ze neodesla RJ ABSwilda píše:.....vetru se semMenil jsem baterku a ted kdyz je tam nova, sviti mi kontrolka ABS, desticky s cidlem jsem menil nedavno. Myslel jsem ze po ujeti x km zhasne, ale nic. je to e36 1.6 Netusite nekdo?
Diky
Je to divny, ABS normalne funguje a aby desky byli out po cca 500 km je blbost,ne?
-
- Klubové ID: 969
- Kontaktovat uživatele:
problem je v konstrukcii cidla, nove maju plastove puzdro a su celkom odolne, tie starsie, kovove, dost casto zlikviduje rez... takze fen ti velmi nepomoze36touring36 píše:ted mam uplne stejnej problem a vservise mi rekli ze je to cidlo,ze prej kdyzse donej dostane voda tak to tad dela..ale uz to vyschlo asi tak uz nesvitim)

mam to samy,nekdy sviti-abs nefunguje,,kdyz nesviti tak funguje.....s tou vodou je to mozny,ale taky trochu divny,protoze kdyz za sucha vyjedu z garaze a sviti to......nevim no.....pak treba na chvili zastavim,vypnu motor,stojim treba pul hodiny,nastartuju,,no a co myslíte? no nesvítí......jenze pak treba zase takhle zastavim....nastartuju a svítí
nějak zvlášť mi to nevadí že to nefunguje,před tim jsem řídil 1,6 žigula a daval sem mu hrozne,proste brzda plyn,tak sem na ňakej ten smyk zvyklej,ale kdyby to makalo,bylo by to lepší 

Chcem sa poradiť, včera som dosť poctivo umýval auto (325TD, E36) a tiež mi po naštartovaní začala svietiť kontrolka ABS. Nepomohlo ani vypnúť motor a znovu naštartovať. Dnes chcem zhodiť kolesá o pozrieť, či som niekde nepoškodil káblik, príp. skontrolovať pripojenie. Napadá Vás ešte niečo, čo by som mal skontrolovať, keď už sa v tom budem vŕtať? Dá sa to čidlo nejako jednoducho vybrať a vyčistiť?
Mě to zase dělalo to, že se mi vždy rožla kontrolka ABS když jsem zacal couvat...dopredu v pohodě, ale jak jsem couvnul, rožla se a už nezhasla..po vypnuti motoru a opětovném nastartování zase ok...Vyměnil jsem obě čidla na pravé straně, a od té doby OK...Jen jednou mě to po výměně zlobilo, když byly v zimě na silnici roztátý sračky...asi to někam nateklo a jeden den to dělalo bordel..Od te doby, (cca pul roku) musim zaklepat, OK....
Takže páni, včera som to pozeral, mal som rozobraté akurát konektory (tie čo sú na podblatníku zvnútra), keďže tie sa mi zdali ako najpravdepodobnejšie miesto vniku vody, prestriekal som ich vytesňovačom vody a nič, ABS svieti stále. Tie samotné snímače sa mi zdali byť dostatočne chránené na to, aby im voda mohla ublížiť. Myslíte, že sa oplatí s tým ísť na diagnostiku? Zistia mi, v čom je presne závada, príp. ktorý snímač treba vymeniť?