Ahoj lidi....vím, že tu jsou machři, kteří rozebrali své BMW do posledního šroubku nebo už řešili podobný problém...mám e36 325 tds, r.v. 94...je tam pár věcí, který neběhaj tak jak maj a vadí mi to....tak třeba na sbíhavosti mi se tak dlouho ondili, až mám nakonec při jízdě rovně pootočenej volant kousek do prava....je to tříramínko s airbagem...je to jen detail, ale vadí mi to....co s tim ??..napadlo mě přesadit volant, je to tak o jeden zub, ale nevim jak na to

.... bojim se toho pytle...dá se vypnou ?...jak ?...další věc, to už není taková banalita...motor mi NĚKDY drží asi 1400 ot na volnoběh, je to hlavně když dojíždim někam na křižovatku, po vykvaltování

...když dám rychlost a motor do záběru tak padnou a drží normální...na diagnostice mi nic nenašli...tvrdí, že motor nehlásí žádnou chybu...mám podezření na vstřik. čerpadlo...může to být tim nebo myslíte, že je zakopanej pes někde jinde ??...
a ještě jedna taková banalita, která mi vadí hlavně při couvání....nesvítí mi zpátečky...hledal jsem chybu od zadu...takže žárovky.. v pohodě...druhá věc čidlo na převodovce a ejhle...čidlo tam je, ale nic k němu nevede, žádnej kabel, drát, prostě nic...nevíte odkud a kam to má vést od toho čidla ?? tahat novej kabel až k lampě mi připadá jako blbost.
to je snad vše....předem děkuji za každou radu