Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pár rad ohledně e36 tds

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baja
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Baja »

Ahoj lidi....vím, že tu jsou machři, kteří rozebrali své BMW do posledního šroubku nebo už řešili podobný problém...mám e36 325 tds, r.v. 94...je tam pár věcí, který neběhaj tak jak maj a vadí mi to....tak třeba na sbíhavosti mi se tak dlouho ondili, až mám nakonec při jízdě rovně pootočenej volant kousek do prava....je to tříramínko s airbagem...je to jen detail, ale vadí mi to....co s tim ??..napadlo mě přesadit volant, je to tak o jeden zub, ale nevim jak na to :oops: .... bojim se toho pytle...dá se vypnou ?...jak ?...další věc, to už není taková banalita...motor mi NĚKDY drží asi 1400 ot na volnoběh, je to hlavně když dojíždim někam na křižovatku, po vykvaltování :( ...když dám rychlost a motor do záběru tak padnou a drží normální...na diagnostice mi nic nenašli...tvrdí, že motor nehlásí žádnou chybu...mám podezření na vstřik. čerpadlo...může to být tim nebo myslíte, že je zakopanej pes někde jinde ??...
a ještě jedna taková banalita, která mi vadí hlavně při couvání....nesvítí mi zpátečky...hledal jsem chybu od zadu...takže žárovky.. v pohodě...druhá věc čidlo na převodovce a ejhle...čidlo tam je, ale nic k němu nevede, žádnej kabel, drát, prostě nic...nevíte odkud a kam to má vést od toho čidla ?? tahat novej kabel až k lampě mi připadá jako blbost. :?
to je snad vše....předem děkuji za každou radu
Marek-is

#2 Příspěvek od Marek-is »

Co se tyce volantu tak spis res reklamaci geosky... :idea:
Baja
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baja »

Marek-is píše:Co se tyce volantu tak spis res reklamaci geosky... :idea:

o tom jsem taky uvažoval....no, mám vzadu prasklou pružinu, až je vyměním, tak na ni půjdu znovu....ten volant zatim řešit nebudu...ale byl bych rád kdyby někdo věděl odkud a kam vedou kabely ze spínače světel zpátečky, jak jsem se zmiňoval...díky
David30

#4 Příspěvek od David30 »

Jedna guma může bejt těžší a tak to bude furt táhnou na jednu stranu, skus přehiodit obráceně gumy !
Odpovědět