Ahoj lidi....mám 325tds r.v.94...vzadu za spolujezdcem je prasklá pružina...sehnal jsem si 2 jiný z 328 (bylo mi řečeno, že by tam měli jít) ...
nějak jsem se ani nezajímal výměnou....má s tim někdo zkušenost ??...napište prosím stručnej popis, ať to nemusim zkoumat...předem díky
Baja píše:Ahoj lidi....mám 325tds r.v.94...vzadu za spolujezdcem je prasklá pružina...sehnal jsem si 2 jiný z 328 (bylo mi řečeno, že by tam měli jít) ... nějak jsem se ani nezajímal výměnou....má s tim někdo zkušenost ??...napište prosím stručnej popis, ať to nemusim zkoumat...předem díky
Sundat kolo, pak povolit dole tlumič (jeden šroub) a vytáhnout pružinu.... pokud nemáš dost síly v ruce tak použít stahovák... tot vše
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Baja píše:Ahoj lidi....mám 325tds r.v.94...vzadu za spolujezdcem je prasklá pružina...sehnal jsem si 2 jiný z 328 (bylo mi řečeno, že by tam měli jít) ... nějak jsem se ani nezajímal výměnou....má s tim někdo zkušenost ??...napište prosím stručnej popis, ať to nemusim zkoumat...předem díky
Sundat kolo, pak povolit dole tlumič (jeden šroub) a vytáhnout pružinu.... pokud nemáš dost síly v ruce tak použít stahovák... tot vše
díky....použiju stahovák....nehledal jsem v tom nějakou extra logiku...jen jsem se chtěl ujistit...tak dík
za rady, díky moc všem....už jsem je vyměnil...je to docela brnkačka...jedno kolo bylo sice dost problémový (byl strženej závit na šroubu, co drží tlumič) ale to druhý bylo hotový asi za 25 minut.
ještě jednou díkys