Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nesklápí se mi sedačka.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sejcek
Klubové ID: 1385

#1 Příspěvek od sejcek »

Mám sportovní origo sedačky na E36 kupé a sedačka řidiče mi nejde sklopit. Zkoumal jsem duvod a zjistil sem že je tam přetržené lanko. Dá se nekde sehnat jiný nebo to nějak spravit? Dá se vubec ta sedačka zezadu rozdělat aby šlo to lanko vyměnit, má zezadu takovej plastovej kryt a nikde jsem neviděl žádný šroubky.. Dík
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Lanko (bowden) si kup ve velo-potřebách nebo v moto-potřebách (pro nějakou Jawku) a uprav si ho :wink:
sejcek

#3 Příspěvek od sejcek »

spíš mi šlo o tu sedačku, nerad bych ji nějak pokurvil!!
akmall
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od akmall »

Origo lanko je slabsi takze to z cyklistiky nemusi byt zrovna v pohode. Doporucuju spojit to pevnou kovovou cokoladou...vyzkouseno.
sejcek

#5 Příspěvek od sejcek »

tak jsem to zkolušel tou čokoládou ale pak to mělo malej chod tak se nesklopilo, tak jsem ji tam dal jen pulku(rozříznul jsem ji) ale to to nevydrželo! Koukal jsem se jestli se dá sedačka zezadu rozebrat a došel jsem k názaru že nedá. :(
santa_gross

#6 Příspěvek od santa_gross »

NAzdar "sejcku", měl jsem stejný problém, takže ti můžu poradit... Sedadlo se rozebrat dá, i když to vypadá crazy, ale jde to.. Je třeba sundat čalounení. ZAčni na zadní straně opěradla úplně dole, je tam zahnuté čalounění, které musíš opatrně vyndat aspoň do poloviny opěradla (resp. až nahoru k opěrce hlav), pak už se dostaneš dovnitř sedačky a uděláš vše potřebné. J8 osobně koupil origo lanko a drží. Taky jsem zkoušel různé čokoládky, propojování atd., ale vedlo to k opětovnému rozebrání sedadla.. TAkže hodně štěstí a kdyby si měla nějaký dotaz, klidně se ozvi na ICQ 218-214-055 . Jo a sedadlo nemusíš vůbec celé demontovat z auta, jen je k tomu trochu horší dostupnost... Viel gluck...
Odpovědět