Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nesklápí se mi sedačka.
- sejcek
- Klubové ID: 1385
Mám sportovní origo sedačky na E36 kupé a sedačka řidiče mi nejde sklopit. Zkoumal jsem duvod a zjistil sem že je tam přetržené lanko. Dá se nekde sehnat jiný nebo to nějak spravit? Dá se vubec ta sedačka zezadu rozdělat aby šlo to lanko vyměnit, má zezadu takovej plastovej kryt a nikde jsem neviděl žádný šroubky.. Dík
-
NAzdar "sejcku", měl jsem stejný problém, takže ti můžu poradit... Sedadlo se rozebrat dá, i když to vypadá crazy, ale jde to.. Je třeba sundat čalounení. ZAčni na zadní straně opěradla úplně dole, je tam zahnuté čalounění, které musíš opatrně vyndat aspoň do poloviny opěradla (resp. až nahoru k opěrce hlav), pak už se dostaneš dovnitř sedačky a uděláš vše potřebné. J8 osobně koupil origo lanko a drží. Taky jsem zkoušel různé čokoládky, propojování atd., ale vedlo to k opětovnému rozebrání sedadla.. TAkže hodně štěstí a kdyby si měla nějaký dotaz, klidně se ozvi na ICQ 218-214-055 . Jo a sedadlo nemusíš vůbec celé demontovat z auta, jen je k tomu trochu horší dostupnost... Viel gluck...