MNě to dělá zpátečka,když ráno startuju a řadim zpátečku,nemůžu jí tam narvat,tak se vrátim,dám jí znova a už OK..to samo jednička...ale to je normálka,ne?
Spajky píše:MNě to dělá zpátečka,když ráno startuju a řadim zpátečku,nemůžu jí tam narvat,tak se vrátim,dám jí znova a už OK..to samo jednička...ale to je normálka,ne?
Doufám, že jo, protože mně to dělá taky. Řeším to zařazením za 3, pak to jde hned.
Spajky píše:MNě to dělá zpátečka,když ráno startuju a řadim zpátečku,nemůžu jí tam narvat,tak se vrátim,dám jí znova a už OK..to samo jednička...ale to je normálka,ne?
Doufám, že jo, protože mně to dělá taky. Řeším to zařazením za 3, pak to jde hned.
Já bych jí tam musel rvát strašně velkou silou,tak jí nechám vrátit na N a pak už je to ok,krásně zlehka
na stare 34ce mi sla hur a hur zpatecka ... az do doby, ze jsem ji tam zaradil a uz nesla ven tehdy pomohlo rozebrani, vycisteni a vymena oleje. potom radila jako nova.
Mě když šlo na autě hůř řadit, všechny kvalty, prostě jsem najednou musel na šaltru víc tlačit v jakýkoli fázi pohybu, tak pomohlo sundání manžety šaltry a namázání "kloubku" vazelínou a vše o.k. Ale bylo to na favoritu, nevím jak je to řešený u BMW a jestli tam takovej kloubek je, ikdyz zase proc ne? Zkusil bych tohle pokud jdou hur radit vsechny, kdyz nepomuze tak vymena oleje a kdyz ani to ne, tak bych se zeptal nekoho povolanejsiho nez jsem ja