Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vydání airbagů z A sloupků
Nevim jestli te presne chapu, navic bych rekl,ze je zaklad,kdyz se na neco ptam uvest aspon auto nemyslis ?!?!?!?!?!?!RadekP píše:vydání airbagů z A sloupku
Potřebuju je nějak vyndat..síla zatim nepomáhá..Jakej je v tom systém. Jsou tam jen nacvaklý nebo jak???
Pokud myslis hlavovy tak nchapu na co silu,to je to posledni co pouzit. Dole u palubky je patrona,pak de pytel po sloupku az za hlavu - oddela se tapec a jako par sroubu a neni co ....
-
- Klubové ID: 1394
- Kontaktovat uživatele:
Páčil sem to jak blázen,ale nic..nechci to zkurvit...Zejtra budu vyndavat i palubku, tak třeba to půjde líp ze spoda..Jinak poradíte mi nějaký záludnosti při vyndavání palubky??rafo píše:ano - len cvak tak zober tenky sroubovak a di na to
Omlouvám se všem, že tu otravuju s takovou kravinou, ale když nevim jak na to radši se zeptam než zničim pět věcí okolo..
-
- Klubové ID: 1394
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, mě se nedotkneš..Ale BMW dělám poprví, tak se radši ptám...Doted sem vyrůstal na VW a tam je to troch jinak..no..Doktor1 píše:Palubku bez sundání krytů A sloupků nevytáhneš... A nechci se tě nijak dotknout,ale jestli ti nejde sundat jen krytka A sloupku,jak chceš zvládnout vytáhnout celou palubku?
Jinak sloupky sen dneska vyndal, takže díky všem co mi poradily..
-
- Klubové ID: 842
Nevím jestli je to stejný ale u e39 se dá sundat jen vrchní díl palubky.Většina šroubků je pod lištama(ze předu) žádná záludnost mě nenapadá,dělal jsem to poprvé a šlo to celkem dobře.Většina věcí je jen nacvaklá nebo celkem logicky uchycená.Jen pozor na stropnici,pod ní jsou šroubky ke kterým je dost blbej přístup,když se nevyndá.
Bohuzel, u E46 jedine cela palubkamilonovo píše:Nevím jestli je to stejný ale u e39 se dá sundat jen vrchní díl palubky.Většina šroubků je pod lištama(ze předu) žádná záludnost mě nenapadá,dělal jsem to poprvé a šlo to celkem dobře.Většina věcí je jen nacvaklá nebo celkem logicky uchycená.Jen pozor na stropnici,pod ní jsou šroubky ke kterým je dost blbej přístup,když se nevyndá.