Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

obecně..muj problem..

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
petto
Klubové ID: 844

#21 Příspěvek od petto »

sanchezer píše:taky sem nezkoušel maximálku...ale na 4 kolem 150...nebyl sem v kritickejch a ještě se mu chtělo!!!...ale jak říkám při rozjezdu nic moc...musim hodně tlačit na pilu abych to dal do proudu!!!no je to poměrně asi už vyběhaný...ale motůrek je z venčí noblesní...ale to sem ještě nekouknul dovnitř!!!...budu muset provect výměnu oleje...mam už obědnaný 2 čtyřlitrovky Shellu!!!bude to chtít vyměnit i vzduchovej a benzínovej filtr!!!a mam obědnaaný i svíčky božky klasika!!!...řemen je dobrej...a ostatní se jeví taky fajn!!!
jakej řemen máš na mysli?? klíňák??? protože 1,6 z 94 už je M43 a ta má rozvody hnany řetězem...kolik máš najeto?? já mám 130tisíc...serviskou doleženejch :wink:
sanchezer

#22 Příspěvek od sanchezer »

petto píše:
sanchezer píše:taky sem nezkoušel maximálku...ale na 4 kolem 150...nebyl sem v kritickejch a ještě se mu chtělo!!!...ale jak říkám při rozjezdu nic moc...musim hodně tlačit na pilu abych to dal do proudu!!!no je to poměrně asi už vyběhaný...ale motůrek je z venčí noblesní...ale to sem ještě nekouknul dovnitř!!!...budu muset provect výměnu oleje...mam už obědnaný 2 čtyřlitrovky Shellu!!!bude to chtít vyměnit i vzduchovej a benzínovej filtr!!!a mam obědnaaný i svíčky božky klasika!!!...řemen je dobrej...a ostatní se jeví taky fajn!!!
jakej řemen máš na mysli?? klíňák??? protože 1,6 z 94 už je M43 a ta má rozvody hnany řetězem...kolik máš najeto?? já mám 130tisíc...serviskou doleženejch :wink:
mam na mysli jen plochej řemen co pohání altík..servo..atd...
mam najeto právě už 190 000!!!
a jinak nějaké speciální úpravy na autě máš?...pohled na tvé auto z venku vypadá standartně...jako mam já!!!
petto

#23 Příspěvek od petto »

sanchezer píše:
petto píše:
mam na mysli jen plochej řemen co pohání altík..servo..atd...
mam najeto právě už 190 000!!!
a jinak nějaké speciální úpravy na autě máš?...pohled na tvé auto z venku vypadá standartně...jako mam já!!!
ono nezáleží kolik to má najeto, ale jak je to najelo....190 000 může být motor ještě v nejlepší kondici, ale záleží jestli máš nějak doloženo že to má 190 000...taky by nemuseli bejt pravý...jinak od 1,6ky nemůžeš čekat nic...a investovat do toho je taky zbytečný...prostě je to slaboch, ale na přepravu z místa A do místa B je to myslím super kára...určo lepší jak "hustě vočipovaná" octavia 1,9TDi :twisted: jinak ůpravy nemám veškery žádny...v sobotu si jedu pro alu kola a místo uzoučkejch 185tek tam budu mít chvili 235ky...sem zvědavej jak se to projevý :twisted:
sanchezer

#24 Příspěvek od sanchezer »

no právě ti rakouští přátelé mají lepčí silnice...a slušné vychování!!!doložené to mam je to tak jak říkám s jistotou!!!počkám ještě až budu přezouvat tak rovnou na liťáky...trochu se mi odlechčí a možná o něco víc pojede!!!
...mam drobet víc snížený pružiny ve předu...nějaký sportovní pružiny!!!a plánuju ještě pozdější investici ..nové kotouče!!
jo a myslim že se ti to projeví nepatrně na spotřebě...možná?
petto

#25 Příspěvek od petto »

sanchezer píše:no právě ti rakouští přátelé mají lepčí silnice...a slušné vychování!!!doložené to mam je to tak jak říkám s jistotou!!!počkám ještě až budu přezouvat tak rovnou na liťáky...trochu se mi odlechčí a možná o něco víc pojede!!!
...mam drobet víc snížený pružiny ve předu...nějaký sportovní pružiny!!!a plánuju ještě pozdější investici ..nové kotouče!!
spotřeba je jasná...jen doufám že to nebude nějak radikální...já to mám přitáhnuty z německa :wink: v ČR bych auto asi nekoupil...chtěl bych vidět jak by v ČR vyplnili do servisky i to že je měněnej blatník a světlo :twisted:
sanchezer

#26 Příspěvek od sanchezer »

petto píše:
sanchezer píše:no právě ti rakouští přátelé mají lepčí silnice...a slušné vychování!!!doložené to mam je to tak jak říkám s jistotou!!!počkám ještě až budu přezouvat tak rovnou na liťáky...trochu se mi odlechčí a možná o něco víc pojede!!!
spotřeba je jasná...jen doufám že to nebude nějak radikální...já to mám přitáhnuty z německa :wink: v ČR bych auto asi nekoupil...chtěl bych vidět jak by v ČR vyplnili do servisky i to že je měněnej blatník a světlo :twisted:
myslim že by si místo toho vyplňování šli na kafíčko!!!
hmmm hmm...a jak dlouho že máš tu káru??
coupe328
Klubové ID: 94
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od coupe328 »

Nove svicky,vzduchovej filtr,lehci kola,gumu do 215 sire,odlehcit jak psal Hanz a k tomu srdce zavodnika :-)
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od milo »

hlavne z toho nevyrezavej kat, nevyhazuj origo vyfuk, neprekopavej sani na konicky filtr atd. protoze se z toho stane neprodejna vytuzenina ...

pojezdi pul roku a kup neco silnejsiho. vzhledem k tomu, ze dost hledis na spotrebu a pojistku, 318is by nemusela byt spatna volba ...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

A bude zase nadávat, protože E36 je těžká a iso jede spíš jen v točkách :wink:
Yngwie

#30 Příspěvek od Yngwie »

Jedine vychodisko je prodat a koupit 328i ve slusnem stavu a bude ti stacit na delsi dobu a spotreba nebude o moc vyssi. Inac plati zlate pravidlo...brambora bez r6 nekupovat.
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od psena »

Hmm klasickej scenar...a myslim ze my i muzem tusit jak to bude vypadat dal...
Neda na Vase rady, a zacne radsi kupovat tuhle filtr, tuhle ladeny svody, tudle vacku, tuhle chip...dojde k tomu, ze mu to akorat vic zere a zvydelej vykon o 23 koni neni porad to pravy orechovy..a teprv potom koupi 328i a bude spokojenej...a kdyby jen kdyby poslechl, mohl to mit driv a o 30-50K levnejsi :D
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#32 Příspěvek od DOEMIXXX »

Napadlo me tady zalozit Topic s fandama 316i M43 nebo M40 :D , par nas uz komu staci 102 koniku :D
Přílohy
kone.jpg
kone.jpg (86.34 KiB) Zobrazeno 647 x
petto

#33 Příspěvek od petto »

DOEMIXXX píše:Napadlo me tady zalozit Topic s fandama 316i M43 nebo M40 :D , par nas uz komu staci 102 koniku :D
tady je ale jen 5 koní :D 97 se podělo kam?? :lol:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tak tak... V Klecanech ti to za 45 tisic upravi, ze to pojede jako iS... Myslim, ze to se ti proste nevyplati, lepsi koupit jiny auto. V takovém případě je třeba tohle (v případě že trochu hledíš na povinné ručení) asi mnohem lepší řešení:

http://www.mobile.de/SIDiZrZ.uSirGAqKtx ... 1243465774&

Sice si na ten výkon taky hned zvykneš, ale spotřeba rozumná a jede to taky rozumně.
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#35 Příspěvek od DOEMIXXX »

petto píše:
DOEMIXXX píše:Napadlo me tady zalozit Topic s fandama 316i M43 nebo M40 :D , par nas uz komu staci 102 koniku :D
najdi mi na netu obrazek se 102 konema a mas u me pivo :D
Honza-net
Klubové ID: 301
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Honza-net »

DOEMIXXX píše:
petto píše:
najdi mi na netu obrazek se 102 konema a mas u me pivo :D
Tady náhodou nějaká je: http://pjeknastrankaokonich.boubelec.cz ... at/erziky/
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

:lol: Kde ty debaty vzdycky skoncej :-D
Honza-net
Klubové ID: 301
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Honza-net »

Vše podstatný tu už padlo..
mufman

#39 Příspěvek od mufman »

Fx píše:Tak tak... V Klecanech ti to za 45 tisic upravi, ze to pojede jako iS... Myslim, ze to se ti proste nevyplati, lepsi koupit jiny auto. V takovém případě je třeba tohle (v případě že trochu hledíš na povinné ručení) asi mnohem lepší řešení:

http://www.mobile.de/SIDiZrZ.uSirGAqKtx ... 1243465774&

Sice si na ten výkon taky hned zvykneš, ale spotřeba rozumná a jede to taky rozumně.
Hele ale to je luxusní kousek :cool2: :cool2:
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Ranger_Zx »

Drive nebo pozdeji.... koupis silnejsi, ja byt tebou, tak si podam inzerat a dal si v poklidu jezdim a az se naskytne prodej, tak si to v klidu prodas a ...
Odpovědět