Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hlasí chybu
-
- Kontaktovat uživatele:
Hledal jsem jsem na foru na neaky překlad chyb do češtiny.. Existuje něco takového? Počítač mi hlasí chybu ale bohužel mám vadné segmenty . takže vím jen druhé slovo " defect" nebo neco takového a první dvě písmena prvního slova R(přehlasované o).
Kdyby byl něáký seznam chyb. snad bych to tam našel.
Díky
Kdyby byl něáký seznam chyb. snad bych to tam našel.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha no možný by to bylo. nesvítí mi zpátečky ( bohužel pojistky i žárovky ok).. Kontroloval jsem i čidlo do převodovky zdá se být zasunutý dobře .. Tak nevím..
Ještě teda dotaz dá se počitač naučit angličtině ?
A popřípadě co dělat když se mi povede závadu zpravit? Počítač to sám pozná nebo to musím někde přes diagnostiku vymazat?
Díky
Ještě teda dotaz dá se počitač naučit angličtině ?
A popřípadě co dělat když se mi povede závadu zpravit? Počítač to sám pozná nebo to musím někde přes diagnostiku vymazat?
Díky
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Check control reaguje na okamžitý stav, takže po nápravě se chyby vyresetují samy. Překlad německých hlášek jsem teď na tvůj námět udělal ZDE. Najdeš tam vše včetně popisu všech - i servisních - funkcí OBC. Zde se dá přenastavit CC i OBC do angličtiny. Viz odkaz, který jsem dal, jen je to na první stránce.
-
- Kontaktovat uživatele:
No já mám ten problém ,že mě nesvítí všechny segmenty .. Ale nemyslím si ,že by byli vadné. Protože po zatlačení prstem na kraj displeje. Se jiné rožnou a jiné zshasnou . Asi to zkusím rozdělat. a mrknout se jestli tam není něáká vodivostní krpa.
Čidlo asi opravdu proměřím . Závada na kabeláži by byla asi nejhorší varianta
Čidlo asi opravdu proměřím . Závada na kabeláži by byla asi nejhorší varianta

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Displeje u BMW mívají s tímhle docela problémy.
Návod na opravu (ale spíš dočasnou) je zde:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=457171
Jen je třeba počítat s tím, že ta vodivá guma se nakonec stejně vymačká, je to otázka času. Tak mě napadá, jestli se nedá sehnat jako samostatný díl
Návod na opravu (ale spíš dočasnou) je zde:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=457171
Jen je třeba počítat s tím, že ta vodivá guma se nakonec stejně vymačká, je to otázka času. Tak mě napadá, jestli se nedá sehnat jako samostatný díl